2777
2789
عنوان

کیا بچه یکسالشون غذا نمیخوره🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 14214 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژله هیلی دوسداره میندازم توقاشق غذاش اینجوریم میتونم چندقاشقی خوردش بدم غذا...این بچهامارو دیوانه میکنن آخرش.منم خیلی ناراحت بودم ودائم توفکرش ولی بهداشت ک میبرم براقدو وزن میگن خوبه ونرمال دیگ خیالم راحته

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
کمه🙁

اره خیلی 😢از ۷ماهگی تا الان نیم‌کیلو زیاد کرده اونم شانسم دهروز اسهال شد دندون دراورد بعدشم تاخوب شد یبوست گرفت 😐

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
خانوما چه غذاهایی میدین که نمیخورن؟شاید طعمشو دوس ندارن پسر من چند وقت خوب غذا نمیخورد،ی بار ابلیمو ...

هررررر چی ک فکرشو کنی درست کردم با صد جور طعم روزی سه وعده درست میکنم انقد میمونه رو میز و اپن و زمین اخرش میریزم میره 😭😭😭

خوب میشن .

چیزی علاقه دارن بهشون بدین تا میتونین دورش شلوغ باشه که با جمع بخوره مخصوصا جمع بچه هایی غذا خورن ِِ

من دختر خواهرشوهرم همنحوری فقط شیر میخورد . ولی پسره من ماشالله میخوره . میومد پیش این غذا میزاشت جلوش قشنگ تا ته میخورد خخخ میگفت با من نمیخوره .