2777
2789
عنوان

کیا بچه یکسالشون غذا نمیخوره🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 14214 بازدید | 89 پست
یه سوال عزیزان پسر من شیر خشکی هس حالا ک یکسال و یکماهشه میشه بجای شیر خشک پاستوریزه بدم و فقط شب ...

وای ن ترو خدا شیر خشک باز چار تا ویتامین و خاصیت داره ب بدنش میرسونم اونم حدف کنی ک هیچی دیگه 

شیر پاستورزه هیچ نیاز بدن بچه رو تامین نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ن ترو خدا شیر خشک باز چار تا ویتامین و خاصیت داره ب بدنش میرسونم اونم حدف کنی ک هیچی دیگه  ...

پس چی کنم... مادر شوهرم ولم نمیکنه میگه پاستوریزه فقط

شوهرمم پابند اونه.... 

☺️
پس چی کنم... مادر شوهرم ولم نمیکنه میگه پاستوریزه فقط شوهرمم پابند اونه.... 

ب مادر شوهرت توضیح بده شیرای پاستوریزه مث قدیم نیستن ک واقعا شیر باشن 

الان هزار تا کوفت و زهر مار توش میریزن 

بچه احتیاج ب رشد داره بدنش نیاز ب ویتامین داره 

بگو اگه قرار بود همه بعد یسالگی شیر خشک رو قطع کنن شیر خشک ۳اصن تولید نمیشد

باشد ک سر عقل بیاد 

بنظرمن پاستوریزه خوبه ولی نایلونی چون مواد نگهدارنده نداره.پاکتی زیادخوب نیس.من ازشش ماهگی بهش دادم وهیچ مشکلی هم نداشته خداروشکرحتی دریغ ازیه نفخ کوچیک

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
خیلی ممنون عزیزم همش ناراحت بودم خیالمو راحت کردی

خواهش میکنم عزیزم...

مولتی ویتامین و آهنش رو هم هر روز بده و هرچند وقت یه بار هم برای اینکه خیالت راحت بشه به دکتر مراجعه کن برای چک آپ

مثلا برای بچه سومم یک سالگی دکتر بدون آزمایش آمپول ویتامین د3 زد برای اینکه هم دندوناش راحت دربیاد و هم پیشگیری از نرمی استخوان 

منم این نظرودارم.تاچن وقت پیش همش حرص میخوردم ولی الان دیگ بیخیالم وقتی سلامتش ووزنش خوبه پس مشکلی ن ...

بله واقعا بچه مادر شاد می خواد... 

هیچ وقت حتی اگه کمبود وزن هم داشته باشه نمیشه گفت اختلال رشد داره گاهی به صورت جهشی رسد اتفاق میوفته نه تدریجی... تا زمانی که بچه فعالیتش خوبه و سرحاله مشکلی نیست

از شش ماهگی فقط پاستوریزه دادی گلم؟ 

آره بهداشت هم تائیدکرد که مشکلی نداره.همراهش شیرخودم دادم ولی بیشترپاستوریزه

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊