اره عزیزم چاقی خیلییی تاثیر میزاره البته افراد بسیارررررر چاقی هم دیدم خیلی توپول تر از شما ولی باردار شدن
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب
یکم رژیم بگیری قبل بارداری بعد اقدام کنی خیلی بهتره چون بارداری به مهره ها خیلی اسیب میرسونه
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
قبل از اینکه باردار بشی اول اضافه وزنتو از بین ببر چون اضافه وزن ممکنه باعث بشه که به دیابت بارداری مبتلا بشی اضافه وزن باعث فشارخون بالاهم میشه که توی بارداری خطرناکه
یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من قدم ۱۶۴ وزن ۸۴ حامله شدم نه دیابت بارداری داشتم نه مشکل خاصی فقط اوخر حاملگی بخاطر ترس از زایمان طبیعی فشارم بالا میرفت که خداروشکر سرزایمان مشکل ساز نشد برام