2777
2789
عنوان

لک بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ینی داره میفته?😱😱😱😱😭😭😭

نترس میگم که شاید بخاطر لانه گزینی باشه بهتره بری دکتر اون تشخیص بده من تجربه داشتم به بهانه لک لانه گزینی افتادم خونریزی،  برو دکتر حتی اگه متخصص هم نبود برو بیمارستان بلوک زایمان کمکت میکنن. لکت چه رنگه اندازش چقدر؟

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
این استرسه از اون لکه بینیه بدتره آروم باش دختر

الان چیکار کنم?بچه اولمه اصلا اشنایی ندارم به هرکیم زنگ میزنم یا گوشیشو جواب نمیده یا گوشیش در دسترس نیست 😭😭😭😭😭

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
نترس میگم که شاید بخاطر لانه گزینی باشه بهتره بری دکتر اون تشخیص بده من تجربه داشتم به بهانه لک لانه ...

لک لانه گزینیش که مال اولش بود اینو امروز دیدم

قرمز مایل به قهوه ای روشن

یه کمه لکم

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
وای نگید تو رو خدا قلبم داره وامیسته😭😭😭😭😭

من ارایشگرم عزیزم همش سر پا بودم خیلی به خودم فشار اوردم اصصصلا استراحت نکردم که اشتباه کردم شما استراحت کن زیاد نمیشه گلم اصلا هم استرس نداشته باش دکتر هم برو یه دونه لک کوچولو هیچ عیبی نداره

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   
الان چیکار کنم?بچه اولمه اصلا اشنایی ندارم به هرکیم زنگ میزنم یا گوشیشو جواب نمیده یا گوشیش در دسترس ...

به هر کی نمیخواد زنگ بزنی پاشو برو دکتر یا زنگ بزن مطب دکترت تلفنی بپرس

الانم فقط استراحت داشته باش

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
لک لانه گزینیش که مال اولش بود اینو امروز دیدم قرمز مایل به قهوه ای روشن یه کمه لکم

پس برو دکتر بهت شیاف میدن. 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
به هر کی نمیخواد زنگ بزنی پاشو برو دکتر یا زنگ بزن مطب دکترت تلفنی بپرس الانم فقط استراحت داشته باش

دکترم امروز نیست😭

شما تا حالا لک نداشتی?

من سربارداری اولم لک داشتم که افتادم خونریزی و بعد دفع شد،  ولی الان که باردارم دوباره لک واینچیزا نداشتم خیلی مراعات کردم نزدیکی نباید داشته باشه پله بالا پایین نری چیز سنگین برنداری مخصوصا نزدیکی تا ۴ماه اول نباید باشه 

چرا اینقدر حساسی ی بابا فقط یه لک کوچیک که این همه استرس نداره میدونی استرس چقدررررر بده؟

اخه میگن لک داشته باشی میفته