2777
2789
عنوان

لک بینی

237 بازدید | 32 پست

سلام من ماه اول بارداریم امروز یه لک دیدم 

وای دارم میمیرم از استرس

چیکار کنم?

بچم نیفته?

تو رو خدا اگه تجربه دارید بگید😭😭😭😭😭

قلبم داره میاد تو دهنم

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍

لکه بینی چیزی نیست یه کم استراحت کن کار سنگین نکن رفع میشه. به دکترت بگو شاید بهت پروژسترون بده

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه انشاله که چیزی نیست استرس برات خوب نیست برای منم توبارداری ایم اینجوری بود استراحت کنید واگه تونستید برید پیش پزشکتون بهتون دارومیده بهترمیشین

برای سلامتی دخترم دعاکنید
لکه بینی چیزی نیست یه کم استراحت کن کار سنگین نکن رفع میشه. به دکترت بگو شاید بهت پروژسترون بده

پس چرا میگن لک بینی داشته باشی سقط میشه?قلبم داره وایمیسته

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍

بنظرم برو دکتر. بدن هرکس شبیه هم نیست شاید لک های اول بخاطر لانه گزینیه شاید هم بخاطر دفع شدنه باید دکتر تشخیص بده 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
نه انشاله که چیزی نیست استرس برات خوب نیست برای منم توبارداری ایم اینجوری بود استراحت کنید واگه تونس ...

لک دیدید?

بنظرم برو دکتر. بدن هرکس شبیه هم نیست شاید لک های اول بخاطر لانه گزینیه شاید هم بخاطر دفع شدنه باید ...

وای ینی داره میفته?😱😱😱😱😭😭😭

کمه 

کم عیبی نداره ولی خیلی استراحت کن من لک بینی داشتم استراحت نکردم کم کم زیاد شد و اخرشم سقط شد تو مراقب خودت باش انشالله که چیزی نمیشه فقط رعایت کننننن

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   
من توکل بارداریم سرهرپریودم لکه میدیدم ولی تحت نظرپزشک باشین واستراحت کنید

الان برم دکتر ینی?

پس چرا میگن لک بینی داشته باشی سقط میشه?قلبم داره وایمیسته

این استرسه از اون لکه بینیه بدتره

آروم باش دختر

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
کم عیبی نداره ولی خیلی استراحت کن من لک بینی داشتم استراحت نکردم کم کم زیاد شد و اخرشم سقط شد تو مرا ...

وای نگید تو رو خدا قلبم داره وامیسته😭😭😭😭😭