کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 عنوان لک بینی 237 بازدید | 32 پست سلام من ماه اول بارداریم امروز یه لک دیدم وای دارم میمیرم از استرسچیکار کنم?بچم نیفته?تو رو خدا اگه تجربه دارید بگید😭😭😭😭😭قلبم داره میاد تو دهنم منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍 1397/07/19 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبان6 عضویت: 1395/04/26 تعداد پست: 980 لکه بینی چیزی نیست یه کم استراحت کن کار سنگین نکن رفع میشه. به دکترت بگو شاید بهت پروژسترون بده ای گم شده در رویا جادو کن و پیدا شو من تشنه دیدارم آغوش محیا شو
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 خانوما کسی نیست? منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
شادی1357 عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 8143 نه انشاله که چیزی نیست استرس برات خوب نیست برای منم توبارداری ایم اینجوری بود استراحت کنید واگه تونستید برید پیش پزشکتون بهتون دارومیده بهترمیشین برای سلامتی دخترم دعاکنید
پیرزن عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 3311 در چه حده؟زیاده یا کم؟ همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 لکه بینی چیزی نیست یه کم استراحت کن کار سنگین نکن رفع میشه. به دکترت بگو شاید بهت پروژسترون بده پس چرا میگن لک بینی داشته باشی سقط میشه?قلبم داره وایمیسته منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
دریادلی عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3604 بنظرم برو دکتر. بدن هرکس شبیه هم نیست شاید لک های اول بخاطر لانه گزینیه شاید هم بخاطر دفع شدنه باید دکتر تشخیص بده دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...، ...وازخیلی چیزهابگذری'...
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 نه انشاله که چیزی نیست استرس برات خوب نیست برای منم توبارداری ایم اینجوری بود استراحت کنید واگه تونس ... لک دیدید? منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 در چه حده؟زیاده یا کم؟ کمه منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 بنظرم برو دکتر. بدن هرکس شبیه هم نیست شاید لک های اول بخاطر لانه گزینیه شاید هم بخاطر دفع شدنه باید ... وای ینی داره میفته?😱😱😱😱😭😭😭 منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
شادی1357 عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 8143 لک دیدید? من توکل بارداریم سرهرپریودم لکه میدیدم ولی تحت نظرپزشک باشین واستراحت کنید برای سلامتی دخترم دعاکنید
پیرزن عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 3311 کمه کم عیبی نداره ولی خیلی استراحت کن من لک بینی داشتم استراحت نکردم کم کم زیاد شد و اخرشم سقط شد تو مراقب خودت باش انشالله که چیزی نمیشه فقط رعایت کننننن همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 من توکل بارداریم سرهرپریودم لکه میدیدم ولی تحت نظرپزشک باشین واستراحت کنید الان برم دکتر ینی? منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
آبان6 عضویت: 1395/04/26 تعداد پست: 980 پس چرا میگن لک بینی داشته باشی سقط میشه?قلبم داره وایمیسته این استرسه از اون لکه بینیه بدترهآروم باش دختر ای گم شده در رویا جادو کن و پیدا شو من تشنه دیدارم آغوش محیا شو
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 کم عیبی نداره ولی خیلی استراحت کن من لک بینی داشتم استراحت نکردم کم کم زیاد شد و اخرشم سقط شد تو مرا ... وای نگید تو رو خدا قلبم داره وامیسته😭😭😭😭😭 منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍