2777
2789

امروز تست زدم مثبت در آمد حامله اممممم نمیخام نا شکری کنم خدارو شاکرم من از خدابهترین صلاحمو خواستم خداوند مهربونم بهترین ها رو برا بنده ش میخاد ولی حالا خیلی چیزا گرون شده میترسم پس بر نیایم نمیدونم پسرم مایه ی حرصم نشه دو سال ونیمه شه کسی دوتا بچه پشت سر هم داره که فاصله سنیشون کم باشه از تجربه یاتتون بگیدبرام؟

من اصفهانم میخام یه دکتر وبیمارستان انتخاب کنم دکتر پسرم وبیمارستانش اصلا خاطره خوبی ندارم نمیخام برم

خودم میخام برم بیمارستان عسگریه دکترشم موندم پیش کی برم؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

خوشحال باش

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت که هست اما حتما حکمتی داره خودت اقدام کردی؟ 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

من بچم دوسالش بود اقدام کردم واسه دومی  ناشکری نمیکنم الان داغونم پدرم دراومد فکر کردم دوتا باهم بزرگ میشن خوبه ولی خیلی سخت گذشت هرجا دخترمو باشگاه وکلاس میبرم دومی گریه میکنه من بیام هلاک میشم تا خونه بیام هرچی میخریم دوتا دوتا دعواهاشون که بماند خلاصه اشتباه محضه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

مبارك باشه عزيزم ايشالله كه دوباره ارزوني مياد نيومدم خدا روزي رسونه نگران نباش ..واسه پشت سر هم بودن بچه ها هم ب حوصله و صبر خودت بستگي داره ولي خب بچه مسئوليت داره زحمت داره فك كنم دوسالي واست سخت باشه بعد خوب ميشه 

خدا من و ببين ..اين زندگي روياي من نيس
من الان دخترم دوسالشه و خودم ۶ ماهه باردارم و خدا روشکر میکنم خیلی خوبه دیگه تنها نیس

زایمان کن ببین چه خبره زیادم تو دلت خوشحال نباش 😣

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

عزيزم الان اگه پشيمون هم بشى ديگه سودى ندارى خب باردارى نميتونى كارى كنى پس مباركه سخته ولى هيچ كارى غيرممكن نيست 😍

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
سخت که هست اما حتما حکمتی داره خودت اقدام کردی؟ 

شوهرم خیلی علاقه داشت به دوقلو ولی اولی یکی شد گفت برادومی زود اقدام میکنیم منم اول گفتم نه  واون اقدام میکرد منم قرص میخوردم ولی بعدش که اطرافیان دیدم که بچه هاشون باهم خوبن وفقط میگند دوسال اول سخته دیگه راضی شدم کاری نکنم

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
طبیعی جلوگیری کردی؟

نه جلوگیری نبود

شوهرم خیلی علاقه داشت به دوقلو ولی اولی یکی شد گفت برادومی زود اقدام میکنیم منم اول گفتم نه  وا ...

خب اونقدرام که فکر میکنی سخت نیست.کم کم صبور میشی.اون دوتاهم میشن همدم هم.به مزیتاش فکر کن.من با داداشم 5 سال اختلاف داشتم مامانم اذیتم نشد چون بابام خیلی کمک حال بود

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
میدونم سختی داره ولی به لذتشم میارزه از دخترم که بیشتر اذیتم نمیکنه این دیگه شورشو درآورده آمادگی هر ...

بچه اول اذیت میکنه دیگه بدتر مثل دختره من خیلی لجباز بود ولی پسرم ارومتر این بماند بچه اول عصبی وگوشه گیر میشه من دلم واسه دخترم با اینکه الان ۶سالشه میسوزه محبت تقسیم میشه بین دوتاشون اون وقتی که دومی دنیا اومد دخترم ۳ سالش نشده بود با اینکه توجه من وشوهرم بهش کم نشد پسرم دنیا اومد شوهرم تا چند وقت بخاطر دخترم نگاش نمیکرد این میخوابید نوزاد وبغل میکرد باز دخترم عصبی شد ومریضه ولی عاشق داداشش بود الانم دل میسوزه ای کاش دخترم بزرگتر میشد اقدام میکردیم هم بخاطر خودش هم سختیاش