2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون مزخرف میگن.

مشاور حضوری هم همینطور

تو نی نی سایت قسمت کلینیک و اینهارفک کنم دکتر و مشاور و وکیل و اینها داره اما همشون سربسته حرف میزنن

راجب چی مشاوره میخوای بگیری؟

انشالله حل بشع

خدایا مراقبش باش خودت میدونی کی و میگم

رايكان نه

اما ميتوني به كلينيك مشاوره اول كه سيد خندان هست تماس داشته باشي مسيولاش اقاي دكتر كيومرثي وخانم حسيني هستن عاليه كارشون

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

عزیزم آقای محمد رضا میثاق امروز از ساعت یک ظهر تا پنج بعداز ظهر مشاوره تلفنی رایگان داره اینم شماره ایشونه ۰۹۱۲۳۰۴۷۲۰۷

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹
همشون مزخرف میگن. مشاور حضوری هم همینطور تو نی نی سایت قسمت کلینیک و اینهارفک کنم دکتر و مشاور و و ...

راجب پسرم😔😔😔

از وقتی شوخی اختراع شددیگه هیچ حرفی تودل کسی نموند.....!
عزیزم آقای محمد رضا میثاق امروز از ساعت یک ظهر تا پنج بعداز ظهر مشاوره تلفنی رایگان داره اینم شماره ...

پنج شنبه ها داره کلا؟

از وقتی شوخی اختراع شددیگه هیچ حرفی تودل کسی نموند.....!
پنج شنبه ها داره کلا؟

نه روزاش متغیره ولی بیشتر جمعه ها مشاور رایگان میذاره

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹