2777
2789
عنوان

دلتنگی پسرم..........😔😔😔

669 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خوبم

همسر من بر اتر سکته قلبی سه ماهه فوت شده و من و پسرم تنها زندگی میکنیم 

پسرم کلاسه اوله از وقتی رفته مدرسه خیلی بهانه پدرش رو میگیره خیلی عصبی شده موندم چطوری رفتار کنم با اینکه خودم داغونم و ارزو دارم ای کاش فقط یک لحظه ای دیگه بتونم شوهرم رو ببینم ولی جلوی پسرم اصلا بیقراری نمیکنم میخواستم از شما کمک بگیرم و بدونم کسی مشاوره عالی برای کودک سراغ داره بهم معرفی کنه 

ای جان الهی بگردمش جان همین عکس پروفایلت تونه میشه بزاریش معذرت ببخشید

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم

متاسفم بابت این مساله و امیدوارم ب زودی خداوند آرامشی ب قلب شما عطا کنه.

میشه بگید کدوم شهر هستی؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

الهی عزیز دلم😥😥😥😥 ام خودت ام پسرت شرایط خاص دارید، طفل معصوم حق داره، واقعا مشکلت فقط با مشاور حل میشه عزیز دل، البته یکم به پدر بزرگ،  دایی ،عمو بگید هواشو داشته باشن، البته خیلی هم نه که بعدا اگر انجام ندادن از اون طرف ضربه بخوره

😔😔😔😔😔 عزيزم ميدونم خيلي سخته ولي بايد براي پسرت هم مادر باشي هم پدر 

ميشه بگي علت فوتشون چي بوده؟ اگه دوس داري البته 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

خدا رحمتش کنه...😥😥😥😥

خیلی جوون بودن ،سابقه بیماری قلبی داشتند؟؟ چی باعث شد تو این سن پایین سکته کنند؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

عزیزم خدا بهتون صبر بده ان شاله .منم شرایط پسر شما رو داشتم با این تفاسیر که من شش ماهگی پدرم رو از دست دادم.خیلی سخته  منم می رفتم شهرستان خونه عموهام دخترعموهام رو می دیدم خیلی برام سخت بود.اما من مادرم مثل پدر بود برامون هم مادر بود و هم پدر جای خالیش همیشه حس می شد تو عروسی هامون جشن هامون مسافرت ها و.......اما چه میشه کرد باید به مشیت الهی تسلیم بود .فقط اول از همه باید خودتون صبور باشید و با پسرتون صحبت کنید ارومش کنید .ولی می دونم خیلی سخته خیلی سخت .

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

ممنونم از همدردیتون 

همسرم هیچ بیماری نداشت صبح رفت سر کار و حالش بد میشه تا اورژانس میاد فوت میکنه 

پدرو مادر همسرم دو ساله فوت شدن برادر شوهرام از هیج محبتی دریغ نمیکنن خانواده خودم هم خیلی محبت میکنن ولی نمیشه جای خالی رو پر کرد