2777
2789
عنوان

دلتنگی پسرم..........😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 22 پست
ممنونم از همدردیتون  همسرم هیچ بیماری نداشت صبح رفت سر کار و حالش بد میشه تا اورژانس میاد فوت ...

آخي چه ناگهاني 😔😔😔😔

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
عزیزم خدا بهتون صبر بده ان شاله .منم شرایط پسر شما رو داشتم با این تفاسیر که من شش ماهگی پدرم رو از ...

خدا رحمت کنه پدر تون رو خدا حفظ کنه مادرتون روخیلی سخته هم پدر بشی و مرد زندگی هم مادر باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدارحمتشون کنه😢 بچه ها همگی ۳تاصلوات برای شادی روح این مرحوم وارامش دل خانوادش بفرستین و اینکه امروز حتما حتما صدقه بذارین روز اول ماه صفره واین ماه خیلی پرخطره انشالله ک به حرمت اربعین همه خانواده ها حفظ بشن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

عزیزم ان شا الله خدا بهتون صبر بده 

پسر من دو سال و نیمه س و انقد ب باباش وابسته س که اگه باباش بره جایی اینو نبره انقدددد گریه میکنه که جگرم کباب میشه برا همین همه منو سرزنش میکنن که نباید انقد وابسته ش میکردی میگم وابسته باباش نباشه وابسته کی باشه چه حرفایی میزنن بعضیا!!! . حالا واقعا یه لحظه شما را تصور کردم واقعا سخته خدا صب بده ....شوهر منم وقتی بچه بود پدرش فوت کرده 

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
عزیزم ان شا الله خدا بهتون صبر بده  پسر من دو سال و نیمه س و انقد ب باباش وابسته س که اگه بابا ...

ممنونم عزیزم انشاالله سالهای سال در کنار هم شاد زندگی کنید 

خدارحمتشون کنه😢 بچه ها همگی ۳تاصلوات برای شادی روح این مرحوم وارامش دل خانوادش بفرستین و اینکه امرو ...

سپاس فراوان عزیزم از خدا میخوام به ارزوی دلت برسی