2777
2789
اگه پنج روز پیش هاله بوده الان باید مشخص باشه. فکر کنم بی بی چک تا یه دوز مشخصی از بتا رو بهش واکنش ...

یعنی اونیکه منفی بود درسته؟؟😦

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله شماهم بارداری این ماه عزیزم..واست دعامیکنم شمام برامن دعاکنید

حتمااا ایشالا که شمام باردا ی گلم 😘😘منم فردا صبح میخام دوباره بی بی بزارم خدا کنه خدا صدامو بشنوه و مثبت بشه😭

اره الان دو روزه

البته گاهی این شرایط پیش میاد همینجوری ولی با توجه به اون هاله احتمالا بارداری. روزای اول ترشح زیاد میشه طوری گه گاهی فکر میکنی پریود شدی بعد میری میبینی ترشح بوده. طبیعیم هست واکنش بدن به لقاح و لانه گزینی و این چیزاس. ان شاءالله با خبرای خوب بیای. 

زیاد نیست فکر کنم. همون آزمایشگاهم بری فکر کنم انجام بدن

بعدیعنی جوابشوخودارمایشگاه بهم میگه؟؟

ببخش شرمنده ک خیلی سوال میکنم

البته گاهی این شرایط پیش میاد همینجوری ولی با توجه به اون هاله احتمالا بارداری. روزای اول ترشح زیاد ...

اره دقیقاهمینیه ک گفتی امروزچن بارترسیدم گفتم ای وای پریودشدم رفتم دستشویی دیدم ببخشیدگلاب ب روتون لباس زیرم همه خیسه

بعدیعنی جوابشوخودارمایشگاه بهم میگه؟؟ ببخش شرمنده ک خیلی سوال میکنم

نه عزیزم دشمنت شرمنده. آره چند ساعت بعد زنگم بزنی میگن. ازشون بپرس کی جواب میدن. من یکی دو ماه پیش صبح ساعتای 10 یا 11 رفتم ساعت 1جوابشو تلفنی گرفتم. البته منفی بود و نمیخواستمم

این سری از همون اولی بگیر

اره مدیکور میگم اون خیلی بهتره اون ماه یکی زدم منفی بود بعدش پریودشدم ولی ایندفعه این هاله انداخت روژان لعنتی منفی😢همش ب خودم امیدواری میدم میگم خراب بوده😂

اره دقیقاهمینیه ک گفتی امروزچن بارترسیدم گفتم ای وای پریودشدم رفتم دستشویی دیدم ببخشیدگلاب ب روتون ل ...

من سر دخترم اینجوری شدم ترشحاتمم یکم قهوه ای بود خونابه داشت انگار. ولی نمیدونستم باردارم هنوز موعد پریودم نبود. تکرر ادرارم داشتم. توجه نکردم زیاد مسافرت بودم. وقتی برگشتم تازه موعد پریودم بود ولی 8روز عقب افتاد. بعد بی بی چکم مثبت بود ولی باورم نشد رفتم آزمایشم دادم. هنوز بی بی چکمو بسته بندی کردم نگه داشتم و جواب آزمایشمو تاریخش سالگرد ازدواجمونه