2777
2789
من سر دخترم اینجوری شدم ترشحاتمم یکم قهوه ای بود خونابه داشت انگار. ولی نمیدونستم باردارم هنوز موعد ...

اخی ای جانم خداگل دخترتوواست حفظ کنه😙😙

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی، من ۳۶ سالم و شوهرم ۴۰ سالش هست، یکسال عقد بودیم و ۲ ساله که عروسی کردیم، شوهرم میترسه از بچه دار شدن و مسئولیت و این چیزها، حرف درست و حسابی که نمیزنه ولی از زیر بارش شونه خالی میکنه، این جور که شوهرم دست دست میکنه ، داشتم به تفاوت سنی خودمون و بچمون فکر میکردم که چقدر زیاد میشه، واقعا یه بچه که خواهر و برادری هم نخواهد داشت با این تفاوت سنی زیاد با پدر و مادر چه گناهی کرده که به این دنیا بیاد، آیا درسته آدم زندگی یه موجود بیگناه رو فدای خودش بکنه،البته هم من و هم شوهرم بچه خیلی دوست داریم ولی من نمیخوام به اسرار ازش بخوام، چیکارکنم واقعا..فقط محظ درد و دل گفتم

منم اگه بی بی چکم مثبت بشه هیچوقت دورش نمیندازم همینجوری نگهش میدارم چون اون بهترین تصویریه ک بهم نشون دادمیخوام مامان بشم...خداجون یعنی میشه ازشنبه منم مث بقیه مامانا تیکربارداریموبذارم عاشق اون تیکرهفته ب هفته م ک مامانای سایت گذاشتن😍😍

من خودم خواهر ندارم و واقعا کمبود خواهر رو تو زندگیم احساس میکنم، فکر میکنم بچه من اگه قراره هیچ خواهر و برادری نداشته باشه و این همه هم تفاوت سنی داشته باشه با پدر و مادرش، بی انصافی نیست؟

ممنون عزیزم. من دومین سالگرد ازدواجم جواب آزمایشو گرفتم. اونم دارم هنوز

خیلی عالیه بهترکادویه سالگرد ازدواجتون بود...منم 10ابان تولدشوهرمه دوست دارم خدا یه بچه سالم بهش هدیه بده 

فردا تاریخ زایمانمه یعنی امروز حساب میشه دیگه. 19مهر94 دنیا اومد. امیدوارم همچین روزی به تقویم مناسب ...

ای جااااانم عزیزم تولدعزیز دوردونه ت وسالگردازدواجتونوخیلی خیلی تبریک میگم انشاالله همیشه وهمه جادرکنارهم شادزندگی کنید

من خودم خواهر ندارم و واقعا کمبود خواهر رو تو زندگیم احساس میکنم، فکر میکنم بچه من اگه قراره هیچ خوا ...

هیچم دیر نیست الان دیگه بارداریا تحت نظر دکترن. میتونی دوتا با فاصله ی کم بیاری. من اطرافم دیدم. مادر صبوریم هست خیلیم از من بهتر و مهربون تره. بستگی به خودتون داره. 

سلام به همگی، من ۳۶ سالم و شوهرم ۴۰ سالش هست، یکسال عقد بودیم و ۲ ساله که عروسی کردیم، شوهرم میترسه ...

سلام عزیزم منم خیلی وقته دلم بچه میخواست اما شوهرم بخاطرقسطایی ک داشتیم گف الان واقعانمیشه خیلی زوده اون بچه هم بیاد باهامون گرفتارمیشه والان خداروشکر کاری نداریم و اماده ایم ک خدا بهمون یه بچه سالم بده..شماهم همینطور ازخدابخواه ی فرزندسالم بهتون بده میادتوزندگیتون همه چیوعوض میکنه ب چیزدیگه ای فکرنکن