2777
2789
عنوان

عشق یا عقل

1813 بازدید | 23 پست

شما قبل از ازدواج عاشق همسرتون بودید یا اینکه هیچ احساسی نداشتید و عاقلانه تصمیم گرفتید؟در هر مورد الان احساستون چیه بهش و زندگیتون چطوره؟به نظر شما تصمیم عاقلانه بهتره یا عاشقانه؟

من دیوونه وار عاشقش شدم بعدازدواج کردیم ب شخصه درک نمیکنم بدون عشق وب امیدبوجوداومدنش بخوای زندگیتو شروع کنی باکسی، عقلم میشه در کنار عشق باشه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردو 

واقعا هردو 

عاشقش شدم ولی اجازه ی پرو بال ندادم به عشقم اجازه ندادم کورم کنه زیر ذره بین بود رفتاراش از اول اشناییم مادرم در جریان بود هر حرکتشو به مادرم که شناختش از ادما عالیه میگفتم تا انالیز کنه چون میترسیدم علاقه م بهش تاثیر بزار رو برداشتم مادرم تاییدش میکرد همیشه خلاصه عشق و عقل باهم جرقه اولیه ش عشقه ولی باید عقلو وارد ماجرا کرد و نتیجه ش شد رضایت صد در صد من تو زندگیم  

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من عاشقانه ازدواج کردم الانم زندگیم بدک نیس ولی عالی نیس و خیلی پشیمون شدم ک ای کاااااش عاقلانه از ...

من ازدواج کردم عزیزم.عاقلانه .الان بچه هم دارم اما دوست داشتن ببینم کسایی که عاشقانه ازدواج میکنن عشق چقدر دوان داره و چقدر راضین

عاقلانه تصمیم گرفتم و سپردم به خانوادم. الان هم عاشق همسرم هستم و از زندگی راضی خدارو شکر

البته اینم بگم اول دوسش نداشتم و کم کم علاقه به وجود اومد جوری که اطرافیانم تعجب میکنن که من همون مهسای سابقم که شوهرش رو دوس نداااشت×××😶

عاشقش شدم اونم با یه اوضاع افتصاح که به رسوایی کشید البته پیش خانواده خودم فقط دیگه از اون روز رفت زیر ذربین مامانم .خداروشکر راصیم الان دو تا هم بچه داریم 

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....