2777
2789
عنوان

عشق یا عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 23 پست

من میخوام عاشقانه ازدواج کنم اما خانوادم نمیزارن میگن عاقلانه ازدواج کن اخرش دست ب کارهای باید بزنم ک.....

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من ازدواج کردم عزیزم.عاقلانه .الان بچه هم دارم اما دوست داشتن ببینم کسایی که عاشقانه ازدواج میکنن عش ...

آهان.ایشالا موفق باشی

من یک سالو اندی هس ازدواج کردم.چهار سالم نامزدو عقد بودم

ولی چون با عشقم ازدواج کردم کیلومترها از خانوادم دور شدم و قرار بود من هفته یا دو هفته ایی ی بار خونه مانانم باشم.اما الان دو س ماه ی بار میبینمش.و اینکه من با غریبه ازدواج کردم و تو ی جایی امدم ک حتی ی همشری هم ندارم و بخاطر محیط کوچیکش هیچ کاری نمیتونم بکنم و همیشه تنها تو خونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا دست بهذکارتی خطرناک نزنی نشه حبران کرد یه وقت

چی بگم اخرش هرچی باداباد

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
آهان.ایشالا موفق باشی من یک سالو اندی هس ازدواج کردم.چهار سالم نامزدو عقد بودم ولی چون با عشقم ازد ...

عزیزم ابشالا اوضاع بهبود پیدا میکنه خودتو سرگرم کن به کلاسای مختلف درس بخون تا کمتر فشار بیاره تنهایی

عزیزم ابشالا اوضاع بهبود پیدا میکنه خودتو سرگرم کن به کلاسای مختلف درس بخون تا کمتر فشار بیاره تنهای ...

مثلا لیسانس حقوق دارم.حتی اینجا نمیتونم برم سر کار اینجا روستاهه و هیچ کلاسی نیس

فعلا باید بسازم با تنهایم

تازه شوهرمم شبا سره کاره.حتی ناهارم نیستش.

شاید فردا عصر س ساعت ببینمش

مثلا لیسانس حقوق دارم.حتی اینجا نمیتونم برم سر کار اینجا روستاهه و هیچ کلاسی نیس فعلا باید بسازم با ...

عزیزم خودتو با کارای هنری مشغول کن.اموزش بگیر مثلا خیاطی یا بافتنی و کارای دیگه تو اینترنت اموزش بگیر وسایلشو بگو خانوادت برات بفرستن من بعد از دانشگاه خودمو فقط اینطوری سرگرم میکردم الانم که نی نی

عزیزم خودتو با کارای هنری مشغول کن.اموزش بگیر مثلا خیاطی یا بافتنی و کارای دیگه تو اینترنت اموزش بگی ...

عزیزم موفق باشی

حالا قراره اگ تعداد ب اندازه شد بریم کلاس خیاطی

یعنی کوچه کناریمون خونه همسایه ن آموزشگاه

اما بازم خوبه