2789
کاش مادر و پدر مهربونتون ارث و تا وقتی بینتون بودن تقسیم نمیکردن  وای من ک همیشه سر بابام غر می ...

اين سه روز كه اينجام همش خودشو لعنت ميكنه كه بهمون زمين داد بخدا خيلي سختمه هم ازشوهرم متنفر شدم هم واقعا دوسش دارم دلم واسه بسرمم ميسوزه جه كناهي داره كه بايد اواره بشه 

اره درسته...پسر و دختر هم  فرق نداره...

نه فرق داره

دختر از ۷ تا ۹سال

پسر از ۷ تا ۱۵ سال

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر ببخشیدا من به جای شما بودم عقلمو دست هیچ کس حتی پدرم نمیدادم کاری که به صلاحم انجام میدادم همین پدرت که الان میگه طلاق بگیر فردای روز اولین نفر بهت سرکوفت میزنه و....

بابام نميزاره بركردم ميكه لياقت تو رو نداره

اولشه ناراحتن ...حق دارن ....ولی بعدش مطمین باش خودشون میفرستنت

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

من درکت میکنم

و فک میکنم تو عاشق شوهرت نیستی بیشتر زندگی و بچتو دوست داری واسه همین از طلاق میترسی

به نظر من که تو اولین منت کشیه شوهرت برو سر خونه زندگیت اما شوهرت با خونوادت قط رابطه باشه.ینی نیاد تو جمعشون. اونام هرگز سراغی ازش نگیرن.مطمین باش پشیمون میشه

نشدم فدای سرت.

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
استارتر ببخشیدا من به جای شما بودم عقلمو دست هیچ کس حتی پدرم نمیدادم کاری که به صلاحم انجام میدادم ه ...

بنظر شما بايد جيكار كنم?اينم در نظر بكيرين جلوي بابام و مامانمو باباي خودش به بابام كفت ....خوردي ازخونم كم شو بيرون?به نظرتون اين حرفا فراموش ميشه?همه جي درست ميشه?

بنظر شما بايد جيكار كنم?اينم در نظر بكيرين جلوي بابام و مامانمو باباي خودش به بابام كفت ....خوردي از ...

بابای خودش نزد تو دهنش؟

من درکت میکنم و فک میکنم تو عاشق شوهرت نیستی بیشتر زندگی و بچتو دوست داری واسه همین از طلاق میترسی ...

شايد حق با شما باشه به حرفاش كه فكرميكنم ازش متنفرميشم ولي به بجم كه نكاه ميكنم اشكم درمياد و ميرم دستشويي شير أب و باز ميكنم تا صدامو نشنون تا راحت كريه كنم بابام بفهمه ناراحتم ازم ناراحت ميشه ولي زندكيمم دوست دارم شوهرمم دوس دارم سخته برام از دستش بدم 

بنظر شما بايد جيكار كنم?اينم در نظر بكيرين جلوي بابام و مامانمو باباي خودش به بابام كفت ....خوردي از ...

به نظر من با توجه به اینکه همسرتو دوست داری تاپیک قبلی هاتم که خوندم خدا وکیلی همسرت زیادم بیراه نمیگه پدرت واقعا بین شما و خواهرت تبعیض گذاشته من بودم دو دستی می چسبیدم به زندگیم بخاطر لجبازی داری آینده پسرتو خراب میکنی از این اختلاف خانوادگیا تو خیلی جاها دیدیم و شنیدیم به مرور زمان از یاد همه میره 

بابای خودش نزد تو دهنش؟

فقط هولش داد به سمت در خونه كه بيشتر نكه بابامم دست منو كرفت از خونه بردم بيرون كه سوارماشين شيم،حالا جالب اينجاس بدرشوهرم ديروز اومد خونمون كله ميكرد كه شما به ما فحش دادين

به نظر من با توجه به اینکه همسرتو دوست داری تاپیک قبلی هاتم که خوندم خدا وکیلی همسرت زیادم بیراه نمی ...

منم قبول دارم فرق كذاشته حتى به اون يكي خواهرم كمتر از من داده ولي به قول خودش مال خودشه اينطوري داده اين كم وزياد دادناش دليل خاص خودشو داره منم اينو قبول ندارم ولي بابامه نميشه كه باهاش دعوا كنم خيلي به شوهرم كفتم بيخيال اين زمين شو  كوش نكرد و أين بلا سرمون اومد 

منم قبول دارم فرق كذاشته حتى به اون يكي خواهرم كمتر از من داده ولي به قول خودش مال خودشه اينطوري داد ...

اگه همسرت اخلاقای دیگش خوبه ازش راضی ای اسم طلاقو نیار هیچکس ارزش اینو نداره که بخوای  بخاطرش  زندگیتو بپاشونی یکی دو سال دیگه این دعواها از یاد همتون میره زمان خودش حلال همه مشکلاتِ