2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والله من از شوهرم دلم پره ولی دیدم داره ساپرت مالی ام میکنه غذا پوشاک خونه سفر ....گفتم ی غر زدن و طلبکاریشه‌ ک ب جهنم و درک بزار هی بگه من زندگیمو‌ بکنم والله ۲ روز دیگه ک طلاق گرفتم هی میگم  تنهام میرم سراغ یکی لنگه خودش‌‌‌‌‌.‌‌... بیخیال زندگی کن.

اخه به تمام خانوادم توهين كرد حتى رو در رو به بابام فحش داد اينا فراموش ميشه بنظرشما?

پشیمون نیست.جبران نکرده.؟تو چه خونواده ایی بزرگ شده شوهرت که اینقد بیتربیته😔

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
چرا فحش داد سر چ قضیه ای

تو تايبيك قبليم كفتم،سر زميني كه بابام به ما داده بود شوهرم ميكفت تو به دختراي ديكه بيشتر دادي و فرق كذاشتي خيلي نمك نشناس بود بخدا خيلي هواشو داشتن ولي اون به بابام فحش داد و مامانمو هول داد 

اخه به تمام خانوادم توهين كرد حتى رو در رو به بابام فحش داد اينا فراموش ميشه بنظرشما?

دامادبیشعورماهم همینجوریه

دهن کثیفشوک بازمیکنه دیگ نمیبنده

یه بارجلوخودم کل خانوادمونوفوش داد

ولی خواهرم بخاطربچش وایساده چون اگ بخوادجدابشه محاله ک بچروبدن ب خواهرم 

بخدا ب جون خودم ب من و اهل و تبارمم‌ فحش داد ... ولی دیدم ن این احمقه... خانوادمم گفتن‌ ما اینو ن میخوایم ن برامون مهمه تو قدمت‌ سر چشم فقط ازش در جهت منافع خودت استفاده کن حتی تاییدش‌ هم بکن چون خانوادگی عوضی و بیشعور ان...بیخیال زندگی کن ...اینا همشون لنگه همن

فراموش نمیشه ولی میشه ادامه داد به زندگی

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
تو تايبيك قبليم كفتم،سر زميني كه بابام به ما داده بود شوهرم ميكفت تو به دختراي ديكه بيشتر دادي و فرق ...

اصلاب اون چ ربطی داره مال پدرشماست اون حرصشومیزنه

ب دامادهرچقدمحبت کنی پرروترمیشه