2789
تو تايبيك قبليم كفتم،سر زميني كه بابام به ما داده بود شوهرم ميكفت تو به دختراي ديكه بيشتر دادي و فرق ...

وای 😯😯😯اخه ب اون چ ربطی داشت زمین برای تو بود ن اون ارث تو بود

همسرم تمام زندگیمه m.A❤❤

از این موردا زیاد دیدم ..اینکه دعوا و فحش به خانواده ها کشیده

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دامادبیشعورماهم همینجوریه دهن کثیفشوک بازمیکنه دیگ نمیبنده یه بارجلوخودم کل خانوادمونوفوش داد ولی ...

بچش چیه؟

اگه دختره فقط ۷ تا ۹ سالگی میدن پدر بقیش کلن دست مادره

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
والله من از شوهرم دلم پره ولی دیدم داره ساپرت مالی ام میکنه غذا پوشاک خونه سفر ....گفتم ی غر زدن و ط ...

بابام ديكه نزاشت اونجا بمونم الآن خونه بابامم ولي دارم از غصه ميميرم،بسرم امشب بهانه باباشو ميكرفت ولي اون بي معرفت سه روزه حتى يه زنك نزده حالشوببرسه

اكه بشيمون بود كه حداقل زنك ميزد واسه معذرت خواهي

خودش میدونه چه گندی زده

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بابام ديكه نزاشت اونجا بمونم الآن خونه بابامم ولي دارم از غصه ميميرم،بسرم امشب بهانه باباشو ميكرفت و ...

خب اون وقتی بچه اش هم براش مهم نیست پس جای لحظه ای درنگ برای جدایی نیست...شوهر من جونش ب بچه است مغرور زیاد ولی ب منم وابسته است البته !!!!!! من یعنی هانیه ی ساکت ک فقط بگم چشم.... منم میگم چشم تو دلمم کلی فحش میدم‌ خخخ. منم‌ بودم نمی رفتم. اخه برای بچه خودش چطور میتونه ..... ای بابا 

دختره  مگ میشه؟شوهرش وضعش خوبه مهربوهمه چیشوکامل میده یعنی میتونه دخترشوبگیره

یکی از فامیلامون داره جدا میشه. دخترش نه سالش تموم شد

دادگاه بهشون گفت دختر تا ۷ سال ماله زنه بعد تا ۹ سال مرد

بعدشم تا اخر عمر به عهده خودشه

تو گوگل بزنیم هست

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
وای 😯😯😯اخه ب اون چ ربطی داشت زمین برای تو بود ن اون ارث تو بود

ارث نيست بخدا بابام انقد داره كه أين هيجيه فقط كفت با أين زمين خودتونو سركرم كنين اخه همه فاميلاي ما زمين كشاورزي دارن فقط ما نداشتيم شوهرم اينطوري جواب خوبيشو داد