2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 48 پست
عیدی های نامزدی منظورم بود. که هیچ وقت نیاورد. فقط یبار شوهرم دوتا النگو خودش خرید برام که اصلا نگاه ...

مدیریت همسرتم ضعیفه دیگه. اگه اون اجازه نده حرف بزنن اونا هیچ غلطی نمیتونن بکنن. باید نشون بده که تو رو خیلی دوست داره تا اونا هم عادت کنن 

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

جدیدا باهاشون کات کرده. اونم وقتی دید من دارم از زندگیش میرم.  واقعا میخواستم ترکش کنم. چون دیگه اعصابم نمیکشه.  از روز عقد دیدن دستمون به دهنمون میرسه پسرشونو انداختن سرمون و رفتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو خیلی بهش محبت کن. بذار از چشمش بیوفتن کم کم. پشت سر خونوادش حرف نزن. بذا اونا حرف بزنن ببینه که تو خیلی خوبی اونا آتیش میندازن وسط زندگیتون 

وضع مالی پدرش متوسطه . اما خانواده دامادشون خوبن. خواهراش از وقتی ازدواج کردن به نون و نوایی رسیدن. اعتماد بنفس گرفتن. همش خودشونو با من مقایسه میکنن. منو میبینن تمام سعیشونو میکنن کلاس بزارن. در حالی که من واقعا ساده ام. نمیتونم درکشون کنم. جدیدا هم دارن خودشونو میکشن فوق لیسانس بخونن.  که بگن ماهم اره

حالا مادر شوهر من کلا پول عقدو جمع کرد. انقد تو عروسیم حرصم داد. خواهر زاده همسرم عقد کرد ما براش کادو بردیم در صورتی که اونا کادو رو تو عروسی ما به مادرشوهرم داده بودن. تازه خواهر شوهرم خودش همه پولای عقد دخترشو گذاشت جیبش 

وضع مالی پدرش متوسطه . اما خانواده دامادشون خوبن. خواهراش از وقتی ازدواج کردن به نون و نوایی رسیدن. ...

تو هم بخون

بنظرتون الان که همسرم تنهاست از من نمیبره؟ یا از زندگی زده نمیشه؟ 

چرا تنها باشه بگو تو برو پیش خونوادت من با ارتباط تو خونوادت کاری ندارم‌.برا اینکه گفته باشی بعدا نگه که تو منو منزوی کردی.خودتم تا میتونی محبت کن بهش . پیش خواهراش انقد بهت احترام بذاره که بترکن 

پیشولی جون خیلی اذیت شدم. خدا ازشون نگذره. ایشالا هرچی منو اذیت میکنن سر دختراشون بیاد به حق علی. خسته شدم.  زندگی پسرشون واسشون اصلا مهم نیست. همین یپسرو دارن.  از موقع عروسی تا الان فقط داریم قسط میدیم.