2777
2789
عنوان

درد و دل عروسی

790 بازدید | 19 پست
184

مامانم اینا خیلی راضی نبودن میگفتن سالن کوچک بود جاش کم بود 

اخرش یه ذره شلوغ شد ولی خب ما به خاطر ورودیش گرفتیم توش هم خیلی شیک بود فقط کوچیک بود یه ذره البته روز مراسم فهمیدم 

حالا همش به جوریم و یه ماه دیگه عروسی دختر داییمه اون یه یالن گرفته ظرفیتش ۵۰۰نفره و مهموناش ۲۵۰نفرن خب مال اون خلوت تر میشه همش میترسم برای اون بهتر بشه یعنی ناراحت نیستم برای اون بهتر بشه میترسم مال من توسری خور بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالن من خیلییی بزرگ بود بعدش همه میگفتن چرا انقدر خلوت بود  پس حرف مفت همیشه هست ولش کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین

سالن من خیلی بزرگ بود

زیادی خلوت شد

انگار مهمونام کم بودن

۱۵۰ نفر بودیم

کوچیک گرم تره

این حالتت هم طببعیه

تازه شروعشه

به همه چیز خودت گیر میدی اولش

ولی بعدها همش برات شیرین ترین میشه

ول کنید این حرفارو ب قول همسر من بهترین عروسی هم بگیریم بعدش کلی حرف میشنویم یه عروسی کوچکم بگیریم باز همونجوره 

واسه من سالنم مال ارتش بود از طرف پدرشوهرم یه سالن معمولی ورودی اینا هم اصلا تزئین نکردیم هیچ گل ارایی شمع ارایی هم نداشتم ساده ساده غذا هم 2 نوع دادم تمام حالا دخترعمه های همسرم خودشونو کشتن واسه عروسیاشون کلی بریز و بپاش کردن اخرش چی شد هیچی!!! فقط من بخاطره صرفه جویی ک کردم خونه دار شدم تو یه منطقه خوب اونا هنوز مستاجر هستن و جاشون خوب نیس

خدایا شکرت 

سالن من خیلییی بزرگ بود بعدش همه میگفتن چرا انقدر خلوت بود   پس حرف مفت همیشه هست ولش کن

واسه منم سالن مال 450 نفر بود ولی مهمونای ما 250 نفر بودن تازه میگفتن چرا کوچیک گرفتید جای رقصتون خیلی کوچیک بود!!!!!!

خدایا شکرت 

اینم ورودیشه 

قشنگه گلم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
واسه منم سالن مال 450 نفر بود ولی مهمونای ما 250 نفر بودن تازه میگفتن چرا کوچیک گرفتید جای رقصتون خی ...

من اصلا برام مهم نیس حرفاشون