2777
2789
ان شاالله فک میکنی دلیلش چیه ک خواستگارنمیادبرات؟

من یه پدره ورشکسته داشتم.با این که کارمند بود اما زد تو کاره خریدو فروش وبعدش ورشکست شد.وضعمون یکهو افتضاح شد.مامانمم که زنه شادابی بود افسرده شد.الانم افسردس.تو اون موقعیتا من به این فک میکردم که دیگه محاله کسی منو بخواد و محاله کسی منو بخواد و با من ازدواج کنه.در اوجه ناباوری همیشه میرفتم تو حیاط و با خدا نجوا میکردم.تازه زد طلبکارا پدرمو روونه زندان کردن.و دیگه انگار از همه سو درا رو قفل میدیدم.اما بختم عجیب باز شد.جوری که با اون وضع با یه پسره خوب و همه چی تموم ازدواج کردم.فقط اینو امیدهایی میدونم که به خدا داشتم.و نجواهایی که باهاش میکردم.میدونید دخترایی که ارژیشون منفیه خواستگار ندارن یا خواستگارشون کمه...از خدا انرژیه مثبت بگیرین و پتانسیلتونو بالا ببرید.و نذارید که بشکنید.این دعاهای بخت گشایی هم فقط برا بالا بردنه انرژیه مثبته

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
من یه پدره ورشکسته داشتم.با این که کارمند بود اما زد تو کاره خریدو فروش وبعدش ورشکست شد.وضعمون یکهو ...

اره درسته حق باشماست.خداروشکرخوشبخت باشی عزیزم.من جداازخواستگارخودم فوبیای ازدواج دارم اصلاوقتی بخوام جدی ب ازدواج فکرکنم ترس عجیبی میادسراغم😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره درسته حق باشماست.خداروشکرخوشبخت باشی عزیزم.من جداازخواستگارخودم فوبیای ازدواج دارم اصلاوقتی بخوا ...

خب برای چی از ازدواج میترسی

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
خب برای چی از ازدواج میترسی

نمیدونم کلاازهمه چیه ازدواج‌میترسم هرچیزشوک بگی میترسم.ازوقتی یادم میاداینجوری بودم دوس دارم درکل ازدواجوولی این ترسه نمیزاره😢😢

۲۲سالمه کلا۲بارخواستگاراومدخونمون.یباراول دبیرستان بودم ک ب زورگفتن بیاد.یکیم ۱ماه پیش ک گفتم بیان شایدترسم بریزه.جمعه بعدازظهراومدن من ازپنجشنبه صبح تااون موقع کلا۴تاقاشق برنج خالی خوردم چیزی ازگلوم پایین نمیرفت خیلی ببخشیداحساس حالت تهوع میکردم وپاهام سردشده بود.حالافقط پسره ومادرش میخواستن بیان اینجوری شدم تازه صحبتم نکردم😤😤😤

۲۲سالمه کلا۲بارخواستگاراومدخونمون.یباراول دبیرستان بودم ک ب زورگفتن بیاد.یکیم ۱ماه پیش ک گفتم بیان ش ...

منم همین بودم.اما اگه قسمتت باشه با وجوده ترس ازدواج میکنی

منم همین بودم.اما اگه قسمتت باشه با وجوده ترس ازدواج میکنی

جدی میگی؟واقعامثل منم هست یعنی؟خداشفام بده😌😌چجوری این همه ترسومیخوام بزارم کناراوووف فکرشم الان کردم استرس گرفتم

جدی میگی؟واقعامثل منم هست یعنی؟خداشفام بده😌😌چجوری این همه ترسومیخوام بزارم کناراوووف فکرشم الان کر ...

یه بار فوبیاتو بریز دور و آروم باش.

یه بار فوبیاتو بریز دور و آروم باش.

میشدک خوب بود.نمیشه اصلابنظرم ازدواج ازهفت خوان رستم سخت تره چجوری بعضیاانقدراحت ازدواج میکنن؟🤔🤔🤔خوشبحال اونایی ک مسائل وساده ترمیگیرن.🙁🙁

میشدک خوب بود.نمیشه اصلابنظرم ازدواج ازهفت خوان رستم سخت تره چجوری بعضیاانقدراحت ازدواج میکنن؟🤔🤔🤔 ...

خب تو هم ساده بگیر کاری نداره که..به نظرم فوبیات از اونجایی میاد که از حرفه مردم میترسی.میترسی بگن شوهرش چرا فلان جوره.چرا اینجوریه.چرا اونجوریه.ولی نگران نباش

خب تو هم ساده بگیر کاری نداره که..به نظرم فوبیات از اونجایی میاد که از حرفه مردم میترسی.میترسی بگن ش ...

نع حرف مردم نه.خودم سخت گیرم ازهرکسی خوشم نمیاد.بعدشم ازمسئولیتاش وازاینده.اینکه ازپسش برمیام یان؟طرف توزردازآب درنیاد؟ولی درکل خودموباورندارم.میگم واقعا؟🤔🤔یعنی من میخوام ازدواج کنم؟راستی راستی؟من میخوام مادرشم؟😲😲مسئولیت ی زندگیوبرعهده بگیرم؟مسخرم نکنین ایشالله شفاپیدامیکنم☺☺😊

نع حرف مردم نه.خودم سخت گیرم ازهرکسی خوشم نمیاد.بعدشم ازمسئولیتاش وازاینده.اینکه ازپسش برمیام یان؟طر ...

دیر یا زود باید ازدواج کنی .پس چه خوبه به موقه ازدواج کنی.کاری نکن که بشی یه دختری که همه پلای پشته سرشو خراب کرده.و داره به یه آینده مبهم فک میکنه.عاقل باش همه چیو بسپار دسته خدا و خوب فکراتو بکن و ازدواجه عاقلانه ای کن

دیر یا زود باید ازدواج کنی .پس چه خوبه به موقه ازدواج کنی.کاری نکن که بشی یه دختری که همه پلای پشته ...

نمیدونم والله ولی شایدواقعانتونم ازپسش بربیام.ممنون ازت دعاکن برام💋💋💋💋

ایشالله ی مردخوب وخوش اخلاق نصیبت میشه ناراحت نباش.😗😗😗😗

مرسی عزیزم ان شالله 

خوشبخت باشی عزیزمی مرسی 😘😘😘

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍