رزسفیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 194 عنوان چه قرصی؟؟؟؟ 52 بازدید | 5 پست بچه ها سلام.یه سوال اینکه کسی که بچه یک ساله شیرمیده میتونه ازقرص جلوگیری استفاده کنه؟ال دی خوبه؟اگه نه چه قرصی .ممنووووووون اگه اطلاعی دارین بگین دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 1397/07/18 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزسفیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 194 ینی هیچکی نمیدونه؟؟؟؟؟؟ دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن
feri696 عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 8867 نه ال دی خوب نیس . حتما با یه متخصص صحبت کن . چون قرصا رو بچه اثر دارن. یه راه دیگه جلو پاتون بزارن .و اینکه میدونم از یه وزنی هم میگن قرص نخورید . اخه به من گفتن چند ساله پیش بعد ه زایمانم
رزسفیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 194 نه ال دی خوب نیس . حتما با یه متخصص صحبت کن . چون قرصا رو بچه اثر دارن. یه راه دیگه جلو پاتون ... وای اخه بجز قرص هم که چیز مطمئنی نیست...اینجاهم که نمیشه باز صحبت کرددددددد دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن
رزسفیدم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 194 به متخصص دسترسی نیست دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن
feri696 عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 8867 به متخصص دسترسی نیست از کلینک همین جا بپرسید .یا تلفنی از یه دکتر یا برید مرکز بهداشت تحت نظرشون باشید کمکتون میکنن اینو که هر شهری دارن والاا رایگانم هس