2789
عنوان

چه قرصی؟؟؟؟

53 بازدید | 5 پست

بچه ها سلام.یه سوال اینکه کسی که بچه یک ساله شیرمیده میتونه ازقرص جلوگیری استفاده کنه؟ال دی خوبه؟اگه نه چه قرصی .ممنووووووون اگه اطلاعی دارین بگین

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

ینی هیچکی نمیدونه؟؟؟؟؟؟

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

نه ال دی خوب نیس . حتما با یه متخصص صحبت کن . 

چون قرصا رو بچه اثر دارن. یه راه دیگه جلو پاتون بزارن .

و اینکه میدونم از یه وزنی هم میگن قرص نخورید . اخه به من گفتن چند ساله پیش بعد ه زایمانم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه ال دی خوب نیس . حتما با یه متخصص صحبت کن .  چون قرصا رو بچه اثر دارن. یه راه دیگه جلو پاتون ...

وای اخه بجز قرص هم که چیز مطمئنی نیست...اینجاهم که نمیشه باز صحبت کرددددددد

به متخصص دسترسی نیست

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز