من میخوام ادامه تحصیل بدم غیر حضوری تا نهم راهنمایی خوندم الان تو انگلیسی مشکل دارم اصلا نمیدونم چی به چیه چیزایی هم که خوندم قبلا یادم نمیاد نه گرامر نه لغت هیچی در کتابو باز میکنم اعصابم به هم میریزه توی نت هم خیلی پیچیده میگه نمیفهمم تل هم ندارم یه راهنمایی کنین که چطوری بخونمش ممنون میشم ازتون
خب مگه میشه الان به شما توضیخ داد چجوری بخونی؟من تازه کتاب دبیرستان نظام جدیدو دیدم.خودمم تدریس دارم توش موندم....خخخ
من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
البته اینی که از کتب نظام قدیم یادمه همش براساس گرامر و ترجمه بود
نظام جدید به communication و vocabهم اهمیت داده
کتاب دهمو میخوای بخونی؟
من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
اگه میخوای گرامر کار کنی کتاب grammar in use رو بگیر لول بیسیکش رو ریز ریز برو جلو همه چیو با حل مثال یاد میگیری اگرم لغت میخوای یاد بگیری کتاب oxford word skills معرکه ست.