2777
2789
عنوان

مگه نمی گفتن خارجی ها با فرهنگن😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 101 پست
گلم برا براورده شدن حاجتت صلوات میفرستم . 🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌸 

ممنونم عزیزم❤لطف کردین😙

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا ایرانیا از بدبختیاشون ذوق میکنن دائم میخوان بگن ما از همه عالم بدتریم و برای بدبختیاجوک میسازن ولی وقتی افتخارات به دست میاد روشونو میکنن اونور ک انگار نمیشنون شایدم نمیخوان بشنون یا ی سریا نمیخوان به گوش مردم برسه ک ما هم میتونیم قدرتمند و موفق باشیم

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

گند و کثافت از جامعه غرب میباره ولی متاسفانه رسانه در دستشونه و نمیزارن بازتاب داشته باشه

متاسفم برا مردمی که مرعوب غربن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من که امیدوارم آمریکا کوتاه بیاد

بدرک نیاد

اصلی ترین دغدغشون اسراییله

ما ۲۰ کیلومتری اسراییل پایگاه داریم جرات ندارن با ایران سرشاخ بشن

البته اگه یه عده بزارن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
جا داره بگم سرتون از زندگی دیگران بیارین بیرون.والا 😂

اگه سرتو نکنی تو زندگی دیگران، دیگران سرشونو میکنن تو زندگی تو 😁😁😁😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

تو برو تو آمریکا صف واستا

عزيزم اونجا خوشبختانه صف نيست اگر ناراحت نمي شي فراواني هستش هيچ چيزي هم گرون نمي شه هميشه هم به هر مناسبتي حراجي داره كسي كه درامدش خوب نباشه مي تونه همون وسيله گرون رو بخره 

متاسفم كه صدا و سيما با دروغ مي خواد مردم رو فريب بده 

به جرّأت مي گم امريكا بهترين كشور براي زندگي تحصيل و كار هستش