2777
2789
عنوان

مگه نمی گفتن خارجی ها با فرهنگن😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 101 پست
👏👌نداشتن عرق ملی مدتهاست نشانه روشن فکری شده..

روشنفکر کجا بود ،اینا روشنفکر نمان ، فقط ادعاشو دارن 😁

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدا هم باب شده فقط با خوشحالی تز قیمت طلا و دلار حرف می زنن گاهی شک می کنم اینا واقعا ایرانین

نظری درباره طلا و دلار ندارم ولی هرکسی اون چیزی که خودش تحلیل میکنه مینویسه به نظرم خوبه که ادم میبینه تحلیل بقیه چیه 

پیش آ بهار خوبی تو   اصل فصل هایی  
روشنفکر کجا بود ،اینا روشنفکر نمان ، فقط ادعاشو دارن 😁

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
نظری درباره طلا و دلار ندارم ولی هرکسی اون چیزی که خودش تحلیل میکنه مینویسه به نظرم خوبه که ادم میبی ...

اره ولی وقتی میبینم با استیکر  خنده میگن قیمت طلا و دلار میره بالا حس می کنم طرف واقعا  هیچ نگرانی بابت مردم بیچاره نداره واقعا نمی تونم تحمل کنم 

نظری درباره طلا و دلار ندارم ولی هرکسی اون چیزی که خودش تحلیل میکنه مینویسه به نظرم خوبه که ادم میبی ...

تحلیل بله ولی نگرانی ی سریا از اینکه خدای نکرده اوضاع درست شه و دلار بیاد پایین عجیبه ☹😒🤤

آگاهی دادن خوبه ولی ترسوندن و ایجاد ناامیدی درست نیس 😞

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
تحلیل بله ولی نگرانی ی سریا از اینکه خدای نکرده اوضاع درست شه و دلار بیاد پایین عجیبه ☹😒🤤 آگاهی د ...

یه سری ها خیلی تابلوان  دیگه اسم نمیبرم  ولی واقعا شورش و دراوردن

واقعا کیف کردم کوبنده جواب دادی😉😉

خواهش میکنم ،قابلی نداشت 😁😘

حقیقته

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

طفلی مردم آمریکا؟؟؟؟الان آرزوی هر ایرانی زندگی تو آمریکا هست تو دلت واسه مردم ایران بسوز ه

عزیزم مردم هر کشوری نباید قربانیه تصمیماته مسخره ریسا بشن حالا اونا هم تو آمریکا هستن دلیل نمیشه که ما زجر میکشیم اونا زجر بکشن که من دلم واسه همه مردم میسوزه هم ایران هم آمریکا با هر ملیتی که باشیم بازم انسانیم ولی فراموش شده انسانیت متاسفانه میگیم خب اونا تو رفاهن یه ذره سختی بکشن در حالی که شاید اونجا هم یه عالمه بدبخت بیچاره زدگی میکنن که با بالا رفتن قیمت بنزین یا هر چیز دیگه ای مثل ما هزار تا غم غصه میریزه سرشون

یه سری ها خیلی تابلوان  دیگه اسم نمیبرم  ولی واقعا شورش و دراوردن

ی تعبیری داریم براشون خودشون میدونن 😁😁😁😁

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

گلم برا براورده شدن حاجتت صلوات میفرستم .

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌸