این کلمات بیشتر تو جملات تاکیدی میان مثلا میگن طرح اللهی زندگیه من به بهترین شکل ترسیم شده یعنی اتفاقی که از سمت خداونده بهترین اتفاقه طرحی که خداوند ریخته
[QUOTE=71239703]طرح الهی زندگی یعنی طرحی که خداوندبرای زندگی بنده اش درنظرگرفته،که طبق قانون جذب واقای جول استین خدا ...[/QUOT یعنی طرح الهی را چه جوری بنویسیم
من کتاب چهار اثر از فلورانسو اخراشم...دوستم معرفی کرد طبق گفته ی خودش کار خوبی ک الان داره مدیون همین انرژی مثبته.سعی کنید وقتی از لحاظ حس و انرژی تو بالانرین نقطه هستید شرول کنید ب تلقین مثبت مثلا بگید هم اکنون پول و ثروت وارد زندگی من میشه بعد ب خاطر خواسته تون خدا روشکر کنید و بگیر من خدارو شاکرم ب خاطر این همه پول و ثروتی ک ازراهی عالی ب دست میاد...جمله راه عالی حتما بگید چون ممکنه پول ب دست بیاد ولی خدای نکرده از ی راه ناراحت کننده
طبق این گفته هر درخواستی ی جوابی داره و خداوند مارو خلق کرده ک ما ازش بهترین ها رو برای خود بخواهیم و خدا ب همین راحتی اون چیزهارو ب مامیده ...ایمان کامل بدون هیچ تردید و شکی ب این مسیله اوایل ممکنه ک ذهن مقاومت کنه ولی وقتی میبینید همه چیز ب نحوی عالی داره پیش میره بیشتر مشتاق میشید ب ادامه ی این راه