2777
2789
چهار اثر از فلورانس رو دارم میخونم خیلی کند پیش میرم نمیدونم چرا....با اینکه به شدت کتابخون هستم و ...

دقیثا منم ی رمان 400 صفحه رو دوروزه میتونم ولی این کتابو روزی دوصفحه ب زور میتونم چون داره مارو با مطالبی اشنا میکنه ک کمی واسمون عجیبه و ذهنو درگیر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیثا منم ی رمان 400 صفحه رو دوروزه میتونم ولی این کتابو روزی دوصفحه ب زور میتونم چون داره مارو با م ...

آره دقیقا همین طوره

بعضی وقتا یه صفحه رو دو سه بار میخونم

ولی مطالبش عالیه

از تمرین هاش نتیجه گرفتم

❤️❤️❤️❤️آدرس جدید بهشت......فاصله چند وجبی بین بازوان دخترم...❤️❤️❤️❤️
خوش به حالتان ولی من همچنین حسی ندارم چون هر چیزی بخوام به در بسته میرسم

عزیزم هیچکس بدتر از من نبود چندین عمل طی یک سال روحیمو داغون کرد خودمو ادم بد شانسی میدیدم و ب همه ی دوستام حسودی میکردم ی شب مثل معجزه دوستم این کتابو واسم ف ستاد و دیدمو عوض کرد

مثلا یه جای کتاب میگه که مشکلات رو به رهنمای درون بسپارید و مطمئن باشید که حل میشه

دقیقا جمله اش اینه که    من این مشکل رو به راهنمای درون میسپارم و خودم رو از اون آزاد و رها میکنم

من چند بار این کار رو کردم و به شکل باور نکردنی مشکلم حل شده.....البته فعلا در مورد مسائل کوچیکی بوده

میشه به ما هم از تمرینهاش یاد بدی

البته عزیزم،ی مراقبه هست 68 ثانیه ای تمرکز میکنی و خودتو تو اون موقعیتی ک میخوای تصور میکنی و این کارو برای 40 روز مداوم انجام میدی قبل از رسیدن ب روز چهلم میبینی ک راه چطور داره واسه خواستت هموار میشه

البته عزیزم،ی مراقبه هست 68 ثانیه ای تمرکز میکنی و خودتو تو اون موقعیتی ک میخوای تصور میکنی و این کا ...

تو کتاب چهار اثر هست

البته عزیزم،ی مراقبه هست 68 ثانیه ای تمرکز میکنی و خودتو تو اون موقعیتی ک میخوای تصور میکنی و این کا ...

???????

یکی دیگه ک بهش میگن دوش ثروت از ی دوش عادی واسه خودتون ی انرژیمثبت درست کنید یعنی قبل اینکه برید تو حموم اون لباسا رو انرژی منفس حس کنید ک دارید از تنتون میندازید دور وقتی رفتی زیر دوش ترجیحا اب سرد افکار مثبت کنید و خواسته هاتونو مرور کنید در اخر ی سطل اب ک پر کردید فک کنید داخل این اب خواسته تون هست بریزید رو سرتون و اینجوری پز از انرژی مثبت میشید