2777
2789
عنوان

بچه ها من با همه سردم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 42 پست
چرا دوست عزیز؟

من برعکس تو هستم تقریبا یعنی زود باهام صمیمی میشن بعدش هم به بهونه صمیمی بودن تو زندگیم دخالت کردن یا اخساس راحتی میکنن باهام و بهم میگن‌مثلا میشه فلان جیز رو بهم بدید منم شدیدا خجالت میکشم نه بگم مجبورم بهشون بدم یا بفهمن میخوایم جایی بریم میگن باهات میایم خلاصه خیلییی بده جدیدا دارم اخلاقم رو مثل شما میکنم

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
منم مث توام عالیه این رفتار کلی رو خودم کار کردم تا شدم این:)

جدی؟   موفق باشید

من‌دوست ندارم در مورد فکر کنن که خودمو‌میگیرم

واقعا نمیگیرم 

بعضی وقتا میگم‌اهمیتی نداره هرجور میخوان فکر کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا صمیمیت و حرفای ا‌ضافه ب نظرم فقط باعث از بین رفتن احترام میشه... فقط در حدی باشیم ک بهمون نگن م ...

وای دقیقا حرف دلم رو زدی

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
جدی؟    موفق باشید من‌دوست ندارم در مورد فکر کنن که خودمو‌میگیرم واقعا نمیگیرم  ب ...

گرم باشی میگن سبکو نگا

سرد باشی میگن اینو نگا اصن گرم نمیگیره

اصن واست مهم نباشه صرفا خودت و خودت ببین چجوری راحتتری چجوری حس بهتری داری خودت باش مگه مردم واسه اخلاقا و رفتاراشون تورو در نظر میگیرن و ازت نظر میخان؟

خودت باش❤

هن؟
حتما خودتونم شبیه منید منم خوشم نمیاد کسی باهام صمیمی بشه خوشم نمیاد ازم سوال بپرسن

منم مثل توام

ولی سعی میکنم ی کلمه حرفو حداقل بزنم

جامعه الان ادمو ساکتو دوس نداره

خواهر شوهر بیشعورم هر کی ک ساکته میگه چقد پخمه و سادس  ک بلد نیست حتی حرفم بزنه

خود خواهرشوهرم با همه سریع گرم میگیره و هی در حال خندس😑😑

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
نه‌دوم

من یه خواهر دارم همین طوریه. من برعکس گرم می گیرم. همه واسه اون دل می سوزونند. طوری رفتار می کنند انگار من حق اونو خوردم. نمی دونند اونی که می خنده غصه هاش بیشتره. ولی من بعد از سالها که خودم رو عوض کردم تا اجتماعی تر بشم الان تصصمیم گرفتم دوباره بشم همون آدم سابق. چون واقعا برام گرون تموم شده شوخ بودن و خونگرم بودن.

ترنج