2777
2789
عنوان

بچه ها من با همه سردم

447 بازدید | 42 پست

من با همه 

سردم بچه ها همه ی همه

همه ی دوستام فامیل خانواده نامزدم

فقط با مامان بابام خواهرام و نامزدم خوبم

با هیشکی نه میگم نه میخندم نه من شروع میکنم به حرف زدن نه هیچی

اگه یکی شروع کنه حرف زدن پسش نمیزنم ولی من شروع کننده نیستم

هیچ وقت تو جمع شوخی نمیکنم اصلا هیچ جا من شوخی نمیکنم من یخم بچه ها سردم خیلی سردم کم حرفم خیلی کم حرف

امروز نمیدونم چرا احساس کردم این رفتارم بده احساس کردم همه رو ناراحت میکنم ... شما از ادمهای اینجوزی بدتون میاد؟ فک میکنید خودشونو میگیرن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق اینجور آدمام و از کسایی ک ب بهونه زودجوشی سریع باهات صمیمی میشن خوشم نمیاد

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بدم نمیاد فقط چون من تقریبا برعکس توام خیلی سخته واسم.

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

خب من شخصا اینجور آدم ها رو به عنوان دوست یا هم صحبت انتخاب نمیکنم، چون خودم خیلی صمیمی و گرم هستم. اغلب دید خوبی به این نوع رفتار ندارن. شما هم اگر دلتون بخواد و تمرین کنید میتونید این رفتار را تغییر بدید

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
عاشق اینجور آدمام و از کسایی ک ب بهونه زودجوشی سریع باهات صمیمی میشن خوشم نمیاد

حتما خودتونم شبیه منید

منم خوشم نمیاد کسی باهام صمیمی بشه

خوشم نمیاد ازم سوال بپرسن

نه شما یک شخص درونگرایی 

با نامزدت هم کم کم راحت برخورد میکنی

نگران نباش

منم اخلاقم مث خودته

اما ممکنه که باعث سوء تفاهم بشه مخصوصا تو خانواده همسرت

ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤

نه چرا بدم بیاد.

اثنم ربطی ب غرور نداره.خیلیا ذاتا اینجورین.خاهر منم اینجوریه خیلیا بهش میگن مغرور ولی واقعا اینجوری نیس خیلی خانومه خوبیه.

و منم با بعضی ادما اصن نمیتونم حرف بزنم اخه راستش چیز مشترکیو بین خودمون نمیبینم.

با کسایی بیشتر حرف میزنم ک مثه خودمنو اصن اهل تیکه انداختن و یا سیاست و پشت اینو اون حرف زدن(حرفای خاله زنکی) نباشن.