جمعه قلمچی دارم هیچی نتونستم بخونم. دوهفته پیشم ندادم. حالا این هفته حتما باید برم. ترازمم باید خوب بشه. چیکار کنم به نظرتون؟! اگه رو پاسخنامه اب بریزم تصحیح میشه؟!
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
داداش بزرگتر دارم خواهر داشتم مامان بابایی دارم دکتری دارن و هنوز که هنوزه تستای کنکورو حل میک ...
نه اخه پارسال بد دادم کنکور . خودم ازش خاسم کمک کنه برای امسال. ولی درک نمیکنه که بعضی وقتا ادم نمیتونه بخونه
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
نه اخه پارسال بد دادم کنکور . خودم ازش خاسم کمک کنه برای امسال. ولی درک نمیکنه که بعضی وقتا ادم نمیت ...
خونواده من این مدلی بودن المپیادی بودم خدا شاهده غذا میاوردن رو میز مطالعم میگفتن کتاباتو ول نکن . کلی ساعت میخوندم میومدم بیرون از اتاق داد میزدن مگه ما مردیم کاری داری بگو چرا میای بیرون 😕😕
خونواده من این مدلی بودن المپیادی بودم خدا شاهده غذا میاوردن رو میز مطالعم میگفتن کتاباتو ول نکن . ک ...
نتیجشم گرفتی. عزیزم انشالله همیشه موفق باشی