2777
2789
عنوان

چیکار کنم

154 بازدید | 37 پست

جمعه قلمچی دارم هیچی نتونستم بخونم. دوهفته پیشم ندادم. حالا این هفته حتما باید برم. ترازمم باید خوب بشه. چیکار کنم به نظرتون؟! اگه رو پاسخنامه اب بریزم تصحیح میشه؟!

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه چی میخوای روی پاسخنامه اب بریزی؟

اینکه مثل شرکت نکردن هستش

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
واسه چی میخوای روی پاسخنامه اب بریزی؟ اینکه مثل شرکت نکردن هستش

اخه این هفته نتوستم بخونم. بعد داداشم از اون سختگیرا هست اگه بد بدم میگه چون رفتی رانندگی و وقتت تلف شد سرد شدی و از این چرت و پرتا حوصلشو ندارم واقعا

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
حتما برید و اصلا فکر صحیح نشدنو نکنید . ببخشیدا ولی همین افرادی که استرس دارید ترازتون بد شه چی میگن ...

داداش بزرگتر داری؟! خیلی مصیبته به همه چی کار داره اگه بد بدم بیچارم میکنه

داداش بزرگتر داری؟! خیلی مصیبته به همه چی کار داره اگه بد بدم بیچارم میکنه

داداش بزرگتر دارم خواهر داشتم مامان بابایی دارم دکتری دارن و هنوز که  هنوزه تستای کنکورو حل میکنن . از آزمون بعد بکوب بخونید . بعد هدفتون چیه ؟؟ رسیدن به ایده آلای بقیه و یا آرزوهای داداشتون ؟؟