2777
2789
عنوان

موی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 15722 بازدید | 84 پست

خیلیم پرمو خوب نیس مخصوصا دختر ..همه جاش مو درمیاد ما یکی از فامیلامون دختره به دنیا اومده بود صورتش پر مو بود چخ سیبیلی داشت هنوزم یه سالشه سیبیلو

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
اره دیگه. ببین وسط سر شوهرم موهای ریز ریز دراومد . مال خودم اصلا ریزش نداره و پر 

تو بارداری ریزش مو متوقف میشه بچه که به دنیا میاد ریزش شروع میشه آدم کلافه میشه

قدیمیا میگن بچه مادر و بشناسه موهای مادر میریزه ولی خب دلیل علمی داره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوا چرا😂😂😂😂😂 منم دوس دارم پرمو باشه

شانسی دیگه.

من وقتی سر اولی سونوگرافی رفتم شوهرم میگفت خداکنه دختر نباشه چون من فوق العاده پرموام توهم پرمو.دخترمون شبیه ماموت میشه.

ولی برعکس شد پسرای سفید و تپل و کچل.

البته مامانم همش میگفت بچت کچل میشه چون سوزش سردل و سوزش گلو نداشتم.میگفت خیلی ربط داره

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
خیلیم پرمو خوب نیس مخصوصا دختر ..همه جاش مو درمیاد ما یکی از فامیلامون دختره به دنیا اومده بود صورتش ...

نه زیاد پشمالو نه کچل😑

ولی موی سرش زیاد باشه خوشگل میشه

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
شانسی دیگه. من وقتی سر اولی سونوگرافی رفتم شوهرم میگفت خداکنه دختر نباشه چون من فوق العاده پرموام ت ...

اره منم شنیدم سوزش معده بخاطر موی بچست

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
تو بارداری ریزش مو متوقف میشه بچه که به دنیا میاد ریزش شروع میشه آدم کلافه میشه قدیمیا میگن بچه ماد ...

آره تقریباً چهار ماه بعد زایمان ریزش شدید میگیره مادر. اون موهایی که باید تو نه ماه میریخت ولی به خاطر هورمونهای بارداری نریخته بود میریزه یکباره. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

منو شوهرم هم مشکی و پر مو هستیم پسرم بعد14ماه هنوزم کم مو هستش

ما ابرو داریم مشکی پسرم ابرو کم رنگ

شوهرم همش میگه چیزی نخوردی بچه پر مو شه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

به من میگفتن فلان چیزو بخور.میگفتم وا ما که اینهمه مو داریم چرا بخورم 

ولی واقعا کم مو هستش  یه سالگیشه

عزیزم گرمی و خرما زیاد نخور بزایمان زودرس میاره کلا تو خوردن گرمی مراعات کن 

برنج زیاد بخوری چاق میشی ولی بچتم پرمو میشه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
از اولم پر بود?منظورم اینه تو بارداری و زایمانت وزنش خوب بود یا شیرت جون داره?

پسرم ۳۴هفته بدنیا اومد ۳کیلوبود.بعدم نیم کیلو کم کرد پوست و استخون شد.خیلی سختی کشیدم خونه نشین شدم فقط سینم تو دهنش بود.مردم تا ب اینجا رسید....

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
به من میگفتن فلان چیزو بخور.میگفتم وا ما که اینهمه مو داریم چرا بخورم  ولی واقعا کم مو هستش &n ...

ای جون ای جون

چال لپشو قربون

چالش به کلی مو میرزه

عزیزم گرمی و خرما زیاد نخور بزایمان زودرس میاره کلا تو خوردن گرمی مراعات کن  برنج زیاد بخوری چ ...

ای خداااا چقد دنگ و فنگ داره

پسرم ۳۴هفته بدنیا اومد ۳کیلوبود.بعدم نیم کیلو کم کرد پوست و استخون شد.خیلی سختی کشیدم خونه نشین شدم ...

ای جون دلم نوش جونش حلالش باشه که انقد شیرینه

تو بارداری چی میخوردی که بچت درشت شد?

ای جون دلم نوش جونش حلالش باشه که انقد شیرینه تو بارداری چی میخوردی که بچت درشت شد?

مرسی عزیزم.شیروخرما ک پایه ی ثابت غذاهام بود

دلستر همراه غذا

گوشت و قارچ کبابی

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
آره تقریباً چهار ماه بعد زایمان ریزش شدید میگیره مادر. اون موهایی که باید تو نه ماه میریخت ولی به خا ...

وای چه ترسناک😕😕😕

چهارتا شیوید داریم اینم میریزه که