2777
2789
عنوان

موی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 15722 بازدید | 84 پست
مرسی عزیزم.شیروخرما ک پایه ی ثابت غذاهام بود دلستر همراه غذا گوشت و قارچ کبابی

شیر و خرما منم شنیدم تاثیرش زیاده

خودتونم درشت بودید ینی ارثیه یا همون تغذیه موثر بوده?

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
شیر و خرما منم شنیدم تاثیرش زیاده خودتونم درشت بودید ینی ارثیه یا همون تغذیه موثر بوده?

اره خودمونم درشتیم.توی پست قبلم خواستم بگم یادم رفت

ژن هم موثره.ولی خب دیدم خانومایی رو که ریزه میزه بودن ولی بچه ی تپل بدنیا اوردن

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودمونم درشتیم.توی پست قبلم خواستم بگم یادم رفت ژن هم موثره.ولی خب دیدم خانومایی رو که ریزه میز ...

من خودم لاغرم ولی استخون بندیم خوبه خدا کنه درشت شه 

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍

[QUOTE=71214810]خودتونم امتحان کردید یا اطرافیاتون[/QUOخواهرشوهرم امتحان کرد بچش موهاش پرپشت بود.من نخوردم ولی بچم موهاش خوبه 

فرشته کوچولو من ۱۰مهر زمینی شد   خداجونم شکرررت
ای جون ای جون چال لپشو قربون چالش به کلی مو میرزه

قربونت خانوم گل  

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
شنبلیلہ  تاثیر داشت روی موھای نی نی تون؟

بله . عکساش نگاه کنید تو تاپیکام. موهاش پر ماشالله

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خانوما تو بارداری شنبلیله نخورید. ممنوعه. فقط ماه نهم بره کمک به زایمان طبیعی مجازید بخورید. همین کارها رو میکنید بچه هاتون زود به دنیا میان دیگه!!!

بـسـا کـسـان کـه نـکـو حـالیـشـان دام بـلا اسـت ، خـطاپوشى شان موجب غرور ، و حُسن شهرت و خـوشـنامى شان سبب غلتیدن به گرداب فتنه. در میان آزمون هاى الهى هیچ آزمونى همانند مهلت دادن به چنین کسانى نیست . مولا علی (ع)