2777
2789
عنوان

لیست نمایندگان طب اسلامی

930 بازدید | 18 پست

سلام برای افرادی که تقاضا کردند

و اینکه در لیست قبلی بعضی شماره ها نبود.

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. اینها شاگردانآقای تبریزیان هستن؟ و اینکه نیشه از این مراکز داروهای طب اسلامی رو سفارش داد؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

طب اسلامی چیه استارتر میشه یکم بهم توضیح بدی ممنون میشم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
قفل نکنیا

چرا گلم

اینجارو باید قفل کنم که کاربرها راحت دسترسی پیدا کنند اذیت نشن.

تاپیک دیگه ام بازه سوال داشتید در حد توانم در خدمتم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
طب اسلامی چیه استارتر میشه یکم بهم توضیح بدی ممنون میشم

سلام

قبلا توَییح دادم اگر تمایل دارید میتونید برید تاپیکهای اولم رو بخونید مطالب زیادی گذاشتم.

برید توی نام کاربریم چندتا تاپیک اول رو ببینید

سلام عزیزم. اینها شاگردانآقای تبریزیان هستن؟ و اینکه نیشه از این مراکز داروهای طب اسلامی رو سفارش دا ...

بله شاگردهای ایشون برا تهیه دارو هر شهری نمایندگی داره از اونجا بگیرید که با هزینه کمتری تهیه کنید.

از همین ها هم بپرسید اطلاع دارند هر کدوم برای هر شهری رو 

در نهایت پیدا نکردید قم مرکز اصلی طب اسلامی ارسال دارو میکنند .قبلا فکر میکنم شماره گذاشتم .تو گوگل سرچ کنید میاد

آدرسم 

قم نیروگاه توحید۵۲ حسینیه ی موسی ابن جعفر(ع)اینو بزنید حتی گوگل باز شماره اشم میاد