2777
2789
عنوان

اب برنج

289 بازدید | 20 پست

بچه ها اب برنج درسته برای مو خوبه؟؟؟

میخوام برای پسرم بزنم 

داخل سوپم میشه ریختش؟؟؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم.خوبه.میتونی تو سوپ هم بریزی همه ی خاصیت برنج تو اون آبشه.

خوبه پس پسرم کم موه میشه پر موش کنه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
اره عزیزم برای مو خیلی خوبه خیلی موها رو نرم میکنه میگن تقویت هم میکنه من کوچیک ک بودم مامانم سوپ ...

اها پس خوبه تا بحال نریختم تو سوپش گفتم بد مزش نکنه

خیلی خوبه

ولی چاق کنندست... برای معده و مو و ناخن و قد بلند شدن بچه ها هم خوبه

بعضیا  با کشک میخورن و توش یکی دو قاشق برنج هم میریزن  

خوشمزه میشه...  کشک هم باعث میشه خاصیتش بیشتر شه   خیلی مقویه کلا

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

خیلی خوبه ولی چاق کنندست... برای معده و مو و ناخن و قد بلند شدن بچه ها هم خوبه بعضیا  با کشک ...

اها خوبه کاش زودتر میدونستم از بچگیش میدادم

اها خوبه کاش زودتر میدونستم از بچگیش میدادم

به موهای خودتم بزن باعث میشه خیلی صاف و بلند بشه

اگه طولانی مدت همیشه بزنی موهات سفید نمیشه بعدا 

ولی قبلش یکم بجوشون و بزارش بیرون یکم ترش شه بعد بزار یخچال هر دفعه موهاتو میشوری نیم ساعت بزار بمونه روش بعد اب بکش

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

آره عزیزم خوبه ولی بشرطی که ادامه بدی فقط با یه بار درست نمیشه

اره زود زود برنج درست میکنم ابشو نگه میدارم براش

بنظرت برای ادم بزرگم خوبه شوهرمم کم موه