2777
2789
عنوان

اب برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 20 پست
به موهای خودتم بزن باعث میشه خیلی صاف و بلند بشه اگه طولانی مدت همیشه بزنی موهات سفید نمیشه بعدا&nb ...

ممننن عزیزم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زود زود برنج درست میکنم ابشو نگه میدارم براش بنظرت برای ادم بزرگم خوبه شوهرمم کم موه

آره عزیزم واسه بزرگ ها هم خوبه منم استفاده میکنم برای پوست صورت و ناخون هم عالیه

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
آره عزیزم واسه بزرگ ها هم خوبه منم استفاده میکنم برای پوست صورت و ناخون هم عالیه

ممنون عزیزدلم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
یه دکتری میگفت موهای مردا از گرمی هس ک میریزه البته بستگی به طبع شوهرتون هم داره ب نظرم عرق کاسنی خ ...

ممنون فدات شم