sarakhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 1663 عنوان معاینه لگنی.... 601 بازدید | 48 پست اگ معاینه لگنی نشیم چی میشه؟؟؟معمولا هفته چندمعاینه میکنن 1397/07/17 | 13:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hnieh عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 5406 اصلا چطور هس معاینه ش؟ خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
fazi21 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 774 من اخرا ٣٧ معاينه كردمبهت بگم خيلي درد داره من تحريك سدم از هم ن شب دردم شروع شد بعد از دو روز درد طلبيعي اخرش سزارين شدم
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 من ٣٧هفته و ٤روز بود ك رفتم نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
sarakhanoooom مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 1663 من اخرا ٣٧ معاينه كردم بهت بگم خيلي درد داره من تحريك سدم از هم ن شب دردم شروع شد بعد از دو ... چرت سزارین؟؟؟دهانه رحمت باز نشد؟؟منم میخوام اگواجب نیس نرم معاینه
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 اصلا چطور هس معاینه ش؟ دكتر دستش رو ميكنه داخل بدن ببينه لگنت خوبه يا ننميدونم تمام انگشتاشه يا دو سه تا نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
ژاله۲۴۲۴۲۴۲ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 38 وامن دوبار بچه دنیااومده معاونت نشدم چی هست یبار یکی رودیدم متخصص زنان یهو دسشویی کرد بخودش این همون معاینس؟؟ اگه گروه دوستتتتتتییییی میخااااااییییدددددد😍😍😍😍برامشاوره پوست مو وهمه چییییییی💐💐💐اگه از حرفاییی که بعضیاااااا میزنننن توسایتتتتتتت ناراحتیننننن🙏🏻🙏🏻🙏🏻اگه میخاید باخیال راحت عکس بازی کنید 🙀🙀🙀🙀🙀مایه گروه داریممممممممم میتونید بیاید اینجا باهم باشیم 🏆🏆🏆🏆👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://t.me/joinchat/JnqJDg0bBKqS_hwa5Fg-qA لینک بالارو کپی کنید توتل بکسی بفرستید بزنید روش وارد شید 😍😍
hnieh عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 5406 دكتر دستش رو ميكنه داخل بدن ببينه لگنت خوبه يا ن نميدونم تمام انگشتاشه يا دو سه تا جون من راست میگی؟!!!!! برای سز و طبیعی فرقی نمیکنه باید معاینه شد؟؟ خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
ژاله۲۴۲۴۲۴۲ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 38 چرت سزارین؟؟؟دهانه رحمت باز نشد؟؟ منم میخوام اگواجب نیس نرم معاینه نرو ولش من بعد از ۴۱هفته یروز صب میشه آبم پاره شد رفتم معاینه کردن پنج سانت باز شده بود آخر سر نه بود اما آخرشم بچم نیومد وسزارین شدم اگه گروه دوستتتتتتییییی میخااااااییییدددددد😍😍😍😍برامشاوره پوست مو وهمه چییییییی💐💐💐اگه از حرفاییی که بعضیاااااا میزنننن توسایتتتتتتت ناراحتیننننن🙏🏻🙏🏻🙏🏻اگه میخاید باخیال راحت عکس بازی کنید 🙀🙀🙀🙀🙀مایه گروه داریممممممممم میتونید بیاید اینجا باهم باشیم 🏆🏆🏆🏆👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://t.me/joinchat/JnqJDg0bBKqS_hwa5Fg-qA لینک بالارو کپی کنید توتل بکسی بفرستید بزنید روش وارد شید 😍😍
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 جون من راست میگی؟!!!!! برای سز و طبیعی فرقی نمیکنه باید معاینه شد؟؟ ارررره😀برا سزارين ك نيازي نيستطبيعي بخواي معاينه ميكنن نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
ژاله۲۴۲۴۲۴۲ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 38 جون من راست میگی؟!!!!! برای سز و طبیعی فرقی نمیکنه باید معاینه شد؟؟ نبابا سزارین که هیچی نمیخاد براطبیعی هم همه نمیرن اگه گروه دوستتتتتتییییی میخااااااییییدددددد😍😍😍😍برامشاوره پوست مو وهمه چییییییی💐💐💐اگه از حرفاییی که بعضیاااااا میزنننن توسایتتتتتتت ناراحتیننننن🙏🏻🙏🏻🙏🏻اگه میخاید باخیال راحت عکس بازی کنید 🙀🙀🙀🙀🙀مایه گروه داریممممممممم میتونید بیاید اینجا باهم باشیم 🏆🏆🏆🏆👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://t.me/joinchat/JnqJDg0bBKqS_hwa5Fg-qA لینک بالارو کپی کنید توتل بکسی بفرستید بزنید روش وارد شید 😍😍
ژاله۲۴۲۴۲۴۲ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 38 بچه ها گروه دوستی هم خاستین بیاین امضام اگه گروه دوستتتتتتییییی میخااااااییییدددددد😍😍😍😍برامشاوره پوست مو وهمه چییییییی💐💐💐اگه از حرفاییی که بعضیاااااا میزنننن توسایتتتتتتت ناراحتیننننن🙏🏻🙏🏻🙏🏻اگه میخاید باخیال راحت عکس بازی کنید 🙀🙀🙀🙀🙀مایه گروه داریممممممممم میتونید بیاید اینجا باهم باشیم 🏆🏆🏆🏆👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://t.me/joinchat/JnqJDg0bBKqS_hwa5Fg-qA لینک بالارو کپی کنید توتل بکسی بفرستید بزنید روش وارد شید 😍😍
شاداااااااااااان عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 1175 من دکتر رو التماس کردم که معاینم نکنه 😂😂 نذاشتم عشق من کیسااااان و باباش💑👶
گُــلثــومـ عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3621 ارررره😀 برا سزارين ك نيازي نيست طبيعي بخواي معاينه ميكنن برا من دکترم سز نمی کنه لعنتی میگه اگه لگنت هم تنگ باشه باید درد زایمان طبیعی رو بکشی ب دنیا نیومد دیگه میبیرنت سز😩😩