2789
به منم گفت لگنت خوبه بعدموقع زایمانم گفت همون اول فهمیدم بااین لگن نمیتونی زایمان طبیعی کنی اماگفتم ...

چه بیشعور

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فیبرومت قسمت قدامی رحمه؟چند سانته؟

فيبرومم اينتراموراله

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
فیبرومت قسمت قدامی رحمه؟چند سانته؟

٦سانته

قداميش رو نميدونم

سمت راست شكممه،دست ك ميزنم قشنگ مشخصه

اندازه ي نارنگي ميمونه

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
منم دارم اینتراموراله.دکتر گفته جلوی رحمته.یعنی منم نمیتونم سزارین کنم؟

فك كنم در مواقع اضطراري بشه

ولي كلا ميگن طبيعي بهتره چون سزارين امكان خونريزي داره ك خطرناكه

عزیزم به دکتراگفتن تاجایی که میشه طبیعی اگردیگه واقعانشدسزارین

9 ماه زحمت ی زنو به باد میدن ...خواهرمو سز نکردن بچه خفه شد الان خواهرم چیکار کنه بالای 40 سالشه

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
چرا خفه شد؟؟؟؟

لگن خواهرم کوچیکه...  بچه اول هم بچه رو ی دستگاهی مثل مکنده کشید بیرون ... این بار هم دکترش اصرار کرد که طبیعی زایمان کنه اما اون بیمارستان نرفت .. فقط رفته بود بگه اگه سزارین می کنید من بیام اینجا بستری شم میگه دوتا پرستار کشون کشون بردنم که داری زایمان می کنی ...خلاصه هنوز وقتشم نبود ..بچه خیلی درشت بود اینا هم نتونستن کاری کنن  ..دکتر خوب هم نبوده که حداقل برش بزنه دستگاهی هم نبوده که بچه رو بکشه بیاره بیرون تو خونریزی میفته خواهرم بچه خفه میشه ... دکتر متخصص که بعد میاد سر خواهرم میگه میشد بچه رو با تنفس مصنوعی نجات داد اما به مغزش اسیب رسیده بود نمیشد این ریسکو کرد

چرت سزارین؟؟؟دهانه رحمت باز نشد؟؟ منم میخوام اگ‌واجب نیس نرم معاینه

كيسه ابم پاره شد 

دهانه باز نشد سفت بود 

بعد گفتن براي بچه خطر داره چون ١٨ ساعت كيسه ابم پاره بود سزارين كردن

عزیزم رفتم اصلا درد نداشت اگه تو نزدیکی درد نداری پس معاینه هم درد نداره چون مثل اونه تقریبا برای من ...

سلام صبح بخیر خدارو شکر ... من که میترسیدیم همه می گفتن درد داره