2777
2789

سلام من 6 تا خواهرشوهر دارم و 4تا جاری که با سه تاشون همسایه هستم . خواهرشوهرهام و جاریام به اخلاق من پی بردن که خیلی کم رو هستم و نمی تونم نه بگم همه کاری از من می خوان انجام  بدم

لیست کارهای من

انجام کلیه کارهای اینترنتی برای یکی از خواهر شوهرها مثلا ممکن چهارساعت از وقتم رو طول روز بگیره

رفتن به عنوان همراه با جاری ها برای زایمان در حالی که هر کدوم شش تا خواهر دارن

آموزش دروس به بچه های یکی دیگه از جاری هام از فروردین تا حالا با دوتا رفتم

در حالی که شاغل هستم و الان باردار هستم ولی قبلا عصر همیشه می رفتم دکتر مشکل ناباروری داشتم و شبا تا ساعت 12 باید به بچه هاشون درس می دادم دریغ از یک تشکر خشک 

ببخشید خیلی طولانی شد

چکار کنم مثلا اگه به خواهرشوهرم نه بگم ولی ناراحت نشه؟؟؟

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا زمانی که بخوای کسی ناراحت نشه وضعت همینه خب ناراحت بشن مگه چیه؟

اصلا برا چی باید ناراحت بشن فکر کردی هر کاری براشون بکنی اخر خوشحال میشن ببخشید بعد یه مدت فکر میکنن وظیفته و حتی اسکول میبیننت 

تراخدا رو خودت کار کن خیلی اخلاقت اشتباهه

اعصابم ریخت به هم چون منم اوایل مثل خودت بودم حالم بهم میخوره وقتی یادم میاد دیگران چه سو استفاده هایی ازم کردن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ناراحت بشه عزیزم. مگه چی میشه. شما بگو نه. شما که مسیول ناراحتی اونا نیستی. تا خودت به خودت اهمیت ن ...

مشکلم همینه نمی تونم نه بگم در حالی که من بمیرم کارم رو به هیچکس نمی گم

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157