leylon2 مدیر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 2513 عنوان چ کار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست بن خرید ما 40 تومن شد ماامانم گفت برو روغن مایع بگیر رفتم گرفتم زنگ زد گفت ببر عوض کن روغن جامد بگیر من دیگه روم نمیشه ببرم عوض کنممامانم همیشه میگ برو اینکارو کن بعد میگ ببر پس بده یاعوض کن هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم 1397/07/17 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taraneترانه عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 2380 خجالت نداره من یبار یه ادامسو ۳ بار عوض کردم بین تریدنت و فایو و خرسی مونده بودم😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂 انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:میبخشند..... انسانهای باهوش :نادیده میگیرند....من:فوش میدم.... 😐🤣
leylon2 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 2513 منم اول خجالت میکشیدم عزیزم چیزی نیست یکی دوبار عوض کنی روت باز میشه مامان منم یه چیزمیخره حتما بعد ... هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
taraneترانه عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 2380 خدايى زشته مگه سى سال پيشه ك برى بقالى تعويض كنى يا پس بدى چه ربطی به 30 سال پیش داشت الان؟😐😳 انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:میبخشند..... انسانهای باهوش :نادیده میگیرند....من:فوش میدم.... 😐🤣
miss_n_n عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1674 تو عالی ای بخدااا اول که نیم ساعت گرفته بودن ۳ تاشو دستم فروشنده گفت به خدا معامله زمینم انقد طول نمیکشه بعد تریدنت گرفتم وسط راه پشینون شدم عوض کردم فاید گرفتم اخرین بار رفتم مغازه مغازه اار گفت بیا خانوم بیا همین خرسیو ببر برو😂😂😂😂😂
miss_n_n عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1674 چه ربطی به 30 سال پیش داشت الان؟😐😳 همینو بگو انگار فقط سی سال پیش دوره پس دادن و تعویض بود😂😂😂😂😂
taraneترانه عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 2380 همینو بگو انگار فقط سی سال پیش دوره پس دادن و تعویض بود😂😂😂😂😂 والا😐😐😂😂 انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:میبخشند..... انسانهای باهوش :نادیده میگیرند....من:فوش میدم.... 😐🤣
آریااستارک عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 3989 بخدااا اول که نیم ساعت گرفته بودن ۳ تاشو دستم فروشنده گفت به خدا معامله زمینم انقد طول نمیکشه بعد تر ... چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟
nazmar عضویت: 1395/04/08 تعداد پست: 6339 چرا؟ اگر میتونی مقاومت کنی در مقابل مامانت خو نرو. موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود
leylon2 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 2513 اگر میتونی مقاومت کنی در مقابل مامانت خو نرو. خودش گفت خودم میام میبرم عوض میکنم اما کار همیشگیشه هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2626 چه ربطی به 30 سال پیش داشت الان؟😐😳 آخه قديما زشت نبود چيزى عوض كنى يا پس بدى يادمه مادربزرگم خيلى از اين كارا ميكرد ولى الان زشته البته اين نظر منه.... عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭