2821
2789
عنوان

چ کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست
خجالت نداره من یبار یه ادامسو ۳ بار عوض کردم بین تریدنت و فایو و خرسی مونده بودم😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣
منم اول خجالت میکشیدم عزیزم چیزی نیست یکی دوبار عوض کنی روت باز میشه مامان منم یه چیز‌میخره حتما بعد ...

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدايى زشته مگه سى سال پيشه ك برى بقالى تعويض كنى يا پس بدى

چه ربطی به 30 سال پیش داشت الان؟😐😳

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣
تو عالی ای    

بخدااا اول که نیم ساعت گرفته بودن ۳ تاشو دستم فروشنده گفت به خدا معامله زمینم انقد طول نمیکشه بعد تریدنت گرفتم وسط راه پشینون شدم عوض کردم فاید گرفتم اخرین بار رفتم مغازه مغازه اار گفت بیا خانوم بیا همین خرسیو ببر برو😂😂😂😂😂

همینو بگو انگار فقط سی سال پیش دوره پس دادن و تعویض بود😂😂😂😂😂

والا😐😐😂😂

اگر میتونی مقاومت کنی در مقابل مامانت خو نرو.

خودش گفت خودم میام میبرم عوض میکنم 

اما کار همیشگیشه 

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
چه ربطی به 30 سال پیش داشت الان؟😐😳

آخه قديما زشت نبود چيزى عوض كنى يا پس بدى يادمه مادربزرگم خيلى از اين كارا ميكرد ولى الان زشته البته اين نظر منه....

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭