2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله جایی نمیبره بگردونه .خسیسه و اختلاف فرهنگی داریم

اول برین پیش مشاور. این تصمیم مهمیه و باید خیلی روش فک کنین. تمام تلاشتونو بکنین تا ی روز پشیمون نشین. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
بله من  دوتا خواهرام یکیش پسرشم بزرگ بود طلاق ک گرفت با ی پسر مجرد ازدواج کرد خیییلی خوشبخت شده ...

منم دوتا ازخواهرام جداشدن و ازدواج کردن

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
خیلی نگرانم بقران 

باید ی تصمیم از روی فکر باشه که بعدها پشیمونی ببار نیاره. خود شخص هم نمیتونه به تنهایی تصمیم درستی بگیره ب نظر من. چون معمولا ادم عصبانیه و داره احساسی تصمیم میگیره. پیش مشاور برین البته ی مشاور خوب. بعضی از مشکلات به مرور زمان حل میشن. هیچ کدوم از ما دقیقا اگاه به مشکلات شما نیستیم. پس واقعا اگه همچین فکری دارین باید با ی شخص که دانش کافی داره مشورت کنین.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خواستگار میاد براتون؟مجرد میاد یا مطلقه ؟

هم مجرد میاد هم مطلقه،ولی مطلقه  بچه نداشتن اینایی که تاحالا اومدن ولی خودم دیگه به ازدواج بدبین شدم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز