سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ببین عزیزم من نمیدونم دقیقاً علت طلاق شما چیه....ولی اگر بخوای دغدغه ی این ر و داشته باشی که نکنه بعد از طلاق ،شرایط ازدواج برات پیش نیاد و به خاطر این بری سر زندگی..کار اشتباهی کردی....اگر واقعاً مطمئنی تصمیم طلاق ات درسته تردید نکن.....منم خودم عقدم...و دارم جدا میشم.....ناخودآگاه آدم نگران میشه...ولی امیدوار باش....من خیلی تو این تایپیک ها مورد دیدم که حتی خانم سر زندگی رفته وجدا شده،،ولی ازدواج دومش خوشبخت شده و راضی بوده...حتی کسانی بودند پسر ازدواج کردند.....آدم از دست سرنوشت بی اطلاعه.....
من کسی و میشناسم که با یه ادم علاف نامزد بود و نزدیک دوسال بعد دید پسره عروسی اینا نمیتونه بگیره جدا شد بعد درس خوند و پرستاری قبول شد الان کلی خاستگار خوب داره که همه شغل مناسبی دارن و پسر هستن بقول شما
مادر شدن شده ارزو ی من میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍
بله من دوتا خواهرام یکیش پسرشم بزرگ بود طلاق ک گرفت با ی پسر مجرد ازدواج کرد خیییلی خوشبخت شده چقدرم همه تحویلش میگیرن اون یکی خواهرمم بعد از ۴ سال عقد طلاق گرف پسر ی دکتر اومد گرفتش ک مجرد بود خیییلی خوشبختن خودمم یک هفتس طلاق گرفتم😁