اردی بهشت ایکبری اومد خواستگاریمداشت موصوع جدی میشد که فهمیدم خیلی وابستس از نظر مالی به خانوادش و خیلی عبدشونه و سلطه گره و گفتم نه حالا دیروز دیدمش زن گرفته بود زنشمتو ماشینش بود خلاصه که راستکی راستکی بخت باز کن شدم خواستین یه توک پا بیایین بخت پسر۱۰۰٪باز میشه😆😆😆😆😆😆😆
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واااي بچه ها به پسره هست تو دانشگاه همش تو نخ منه دگ ضايع شده جلو همه،همه فهميدن مياد سركلاس پيش من ميشينه مدام نگاهش سمت منه حلقه ام ميبينه تو دستما انگار باور نميكنه شوهر دارم
از شانسي امروز ٢تا كلاس داشتم رفتم ديدم دوتاشم با منه
خو بابات نزاشت چطور الان ازدواج کردی😐😆😂 ولی خب بعضیا جوابشون هر چقدم بری بیای منفیه مجبورن برن خ ...
به سختی😆😆خدایی دقم داد😒
بحث خاطر خواهی بود به زوووور راضی شد بیرون از خونه با شوهرم حرف بزنه بعد اجازه اولیه رو که داد اجازه داد بیان خونمون اولین و اخرین خواستگاری بود که اومد خونمون😐