2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم با شوهرم همصحبت بشم؟

211 بازدید | 13 پست

هرکاری میکنم نمیتونم مثل روزای اوایل وابسته خودم کننش و صمیمیمی بشیم.عکسای پارسالمون رو نگاه میکردم چقدر شاد بودم اما الان نه خیلی دور شدیم از هم.اون موقع دوست بودیم اما الان زنشم.قبلا میگفت دوسم داره الان نمیگه کمتر حرف میزنیم.

خدایا فقط خودت هوامو داشته باش

منم همین احساس رو دارم انگار زمان دوستی خیلی شاد بودیم ولی از وقتی عقد کردیم انگار زندگی جدی تر شده کمتر به این چیزا میرسیم

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین احساس رو دارم انگار زمان دوستی خیلی شاد بودیم ولی از وقتی عقد کردیم انگار زندگی جدی تر شده ...

من این حس رو دوست ندارم

ایییییم اگه ساله رفتین خونه خودتون یا نامزدین احتمالا خیالش راحت شده ک برای همیشه مال اونی نگران نبا ...

فعلا خونه بابام هستیم و مجبوریم اونجا بمونیم.

خب پس بخاطر همونه راحت نیس

من کنجکاو شدم لب تاپشو گشتم توش عکس از رابطه های قبلیش بود وقتی دیدم حالم بد بود حس میکردم خیانت میکنه بهم با اینکه پیامها قدیمی بود همشو پاک کردم.همش بعد خوندنشون فکر میکنم نکنه بازم باهاشون در ارتباط باشه که با من سرده

پس بگو بهش ک از چ ناراحتی

گفتم گفت این کارت درست نیست تو زیادی کنجکاوی اونا مال قبل بود اگه قرار بود قایم کنم پاکشون میکردم با اینکارت همه چیزو خراب کردی و تا آخر زندگیمون از من تصویر بدی تو ذهنت نقش بست.تا چند روز باهام سنگین رفتار کرد.دفعه بعد که ازش رمز خواستم داد رمز لب تاپشو با اینکه خودش نبود و میدونست اخلاقمو کاملا گشتم لب تاپو و همه چیزو پاک کردم و باهاش فرداییش سر کار دربارش صحبت کردمو اینکار راحت تر جوابمو میداد.یکم آرومتر بود اینبار.سعی کردم عکسهای قبلمو بزارم تو اینستا زیرشون متن های احساسی نوشتم حالا زیر همه پستهام مثل قبل کامنت میذاره.شبا قبل خواب بهش نزدیکتر میشم.دیشب گفت چقدر خوب شدی عمش شبا بهم پشت میکردی میخوابیدی.اما دیروز گفت میخواد بره تهران یه سر خانوادش اونجان آخه.من مرخصی ندارم باهاش برم واسه همین دوباره این فکر اومد تو سرم که نکنه بره کسی از قدیم رو ببینه

نهههه منم اینطوری بودم ولی سعی کن باهاش بری

تیر عقد کردیم.معلوم نیست عروسی بگیریم یا ته.من تا دو روز میتونم مرخصی بگیرم اما اون ۵روز داره میره

تیر عقد کردیم.معلوم نیست عروسی بگیریم یا ته.من تا دو روز میتونم مرخصی بگیرم اما اون ۵روز داره میره

بیخووووووووود بگو دو روز بریم و برگردیم با زبونت خرش کن بگو میتونی بی من بری بمونی نزار تنها بره

بیخووووووووود بگو دو روز بریم و برگردیم با زبونت خرش کن بگو میتونی بی من بری بمونی نزار تنها بره

سعیمو بکنم ببینم چی میشه