2777
2789
عنوان

لاغر بودم چاق شدم خداروشکر

15282 بازدید | 93 پست

سلام من با تلاشایی که کردم خدارو شکر۷ کیلو زیاد کردم و شوهرمم خوشحاله که از اون هیکل لاغریم دراومدم خودمم خوشحالم ولی دلم میخاد که یکم سینه وباسن بیارم اونا روفرم تر بشه نمیدونم چیکار کنم که اونا بزرگ تر بشه؟راهکاری هست؟

راستی برای سیاه موندن جای جوش و جای جوش روی ب ا س ن تجربه ای دارید ممنون بابت کمکاتون؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید fitness کار کنی رو باسنتم جوش شیرین بزن هر روز

چطوریه فیتینس

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
راستی واسه باس ن و سینه هم برو بدنسازی بگو مربی واسه ت برنامه بده  با دستگاه کار کنی

نمیتونم برم شرایط شو ندارم

دوستان من قرص مخمر آبجو اصل خارجیشو گرفتم گرون بود ولی اشتهام خوب شده بود من قبلا خوراکم خوب بود ولی بدنم جذب نمیکرد به خودش که چاق بشم شربت اشتهام گرفتم اونم عالی بود

بعدم ژله.خرما.عرق یونجه فراوون میخوردم اونم اصل.پودر جوانه گندم تو ماست میریختم میخوردم با خرما.سیب زمینی وتخم مرغ آبپز میکردم همراه سس مایونز همه چیزایی که میخوردم کالریش بالا بود و جز برنامه روزانه بود