2777
2789
عنوان

لاغر بودم چاق شدم خداروشکر

| مشاهده متن کامل بحث + 15307 بازدید | 93 پست
سفید میکنه

جدی چه خوب

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
استادتر جواب ما نی قلیونارو هم بده    

من خودم هنوز راضی نیسم گلم باید بازم رواین روند ادامه بدم قدو هیکلم هماهنگ بشه

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من قرص مخمر آبجو اصل خارجیشو گرفتم گرون بود ولی اشتهام خوب شده بود من قبلا خوراکم خوب بود ولی ...

قرص مخمر بعدا واسه بچه دارشدن ضرر نداره؟

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

راستی اصل کاری که حالمو بهتر میکرد وکالری جذب بدنم قرص های تقویتی میخوردم مثل هماتینک وکلسیمو روی وزینک قرص جوشان خیلی به بدنم شروع کردم رسم هم ریزش موهام خوب شد همچاق شدم

قرص مخمر بعدا واسه بچه دارشدن ضرر نداره؟

نه فکر نکنم کی گفته بده؟

همون قرص های آهن هماتینیک عزیزم خارجیشو بخر اشتهاتم همونا زیاد میکنه ولی خوراکتم مهمه آجیل بخور همونا که گفتم موزم بخورخوب میشی گلم

ببخشید دیر به دیر جواب میدیم دستم بنده

دوستان من قرص مخمر آبجو اصل خارجیشو گرفتم گرون بود ولی اشتهام خوب شده بود من قبلا خوراکم خوب بود ولی ...

اتفاقمنم با مخمرابجو ده کیلو اضافه کردم صورتم حسابی پرشده بود😍 بااینکه فقط یدوره مصرف کردم ولی تادوسال اشتهام‌اونجوری مونده بود

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

مخمر آبجوتون چه مارکی بود عزیزم ؟

اگه میتونی عکسشم بده 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اتفاقمنم با مخمرابجو ده کیلو اضافه کردم صورتم حسابی پرشده بود😍 بااینکه فقط یدوره مصرف کردم ولی تادو ...

سلام گلم میشه بدچن تجویزدکنرخودمون بخریم؟ضرر مرر که نداره؟اگه سرخودبخوریم

تاپ لوور.Tap levure

خارجیش خوبه ایرانیشو گرفتم بدتر اشتهامو بست اصلا خوب نبود