2777
2789
عنوان

منو و کاردستی

727 بازدید | 33 پست

سلام دوستان حالتون چطوره 

بنده تا الان داشتم کاردستی واسه بچه خواهرشوهر درست میکردم اونم کلاه به مناسبت منابع طبیعی 

آقا از من به شما نصیحت هر هنری دارید جلو خانواده شوهر رو نکنید که بیچاره میشد مثل من 

منم یه غلطی کردم گفتم کار هنریم عالیه و....

اینم عکس کلاه چطوره 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی خووووبه. خسته نباشی.😍 نصیحتت یادم میمونه

مرسی فدات همه یادت باشه والا خواهر شوهر زنگ میزنه که این بچه گفته ارثمو بدید من بچه شما نیستم بلد نیستید کاردستی درست کنید 

اینم همیشه ساعت 10شب خبر میده واسه کاردستی 

فقط بگو کی رنگش کرده ؟ 😁

چرا بد شده خودم رنگ زدم مثلا مدلشه 

اعصابم مثل رنگا خط خطیه کلی هم به  همسری غر زدم که چرا قبول کردی  

وااای بخدا راست میگ فقد باید بگی بلد نیستم 

خاهر شوهرم ک ی سره خونمون میاد میگ یا برام پیتزا درس کن یا ماکارونی یا ساندویچ دستپخت مامانمو دوسندارم 

مادرشوهرمم که هر 15روز فامیلاشو دعوت میکنه چون کیکای من خوب میشه باید درست کنم .ده روز نمیشع برا 30نفر درس کردم باز میگ درس کن بایا من یکساله خونه دارم اگ ماکروفرم خدای نکرده خراب شه خودش بهم پول میده اصن یکی بخرم .هرچی میگم بیام خونتون تو فر شما درس کنم میگ نه برای من گازیه مث کیکای تو خوب نمیشه موندم چ بهونه ایی بتراشم چون کارشم گیره هی برام گردو میاره ترشی میاره و این چیزا

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم