2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 98 پست
ببخشید گوشیم هی هنگ میکنه میاد بیرون باز میام زود مینویسم که معطل نشین . فرداش پیام دادم به دوستم گف ...

ببببن تو با اون احمق کار نداشته باش. اول یاد  بگیر که هرچقدر با شوهرت اختلاف داشتی تو جمع مشخص نکنی. بعدشم با اینجور ادما اصلا رفت و امد نکن. والله شوهرت خیلی خوب بوده که محلش نداده 

❤👬❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم به دوست پسرش بگو بیاد بگیرش بیخود کرده حامله کرده . خندید گفت چی میگی این خواهرمن با پسرخاله همین دوست پسرشم دوست گفتم هرچی حاملش که کرده گفت کدوم پسری میاد کسیو بگیره که از قبل زن بوده گفتم یعنی چی گفت این ازخیلی وقت پیش با دوست پسرای قبلیشم رابطه داشته دفعه اولش که نبوده که پسره بیاد بگیرش ....گفتم واویلا این دیگه کی بوده  حالا به هرکیم میگم میگه تقصیر خودت چرا وقتی میدونستی رفتی گفتی قهریم که اونم سواستفاده کنه راستم میگین مقصر خودمم که میشناختمو ساده بازی دراورد 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
خدا به من بچه نمیدی اونوقت به زنا کارا بده😞

هییییییییییی...... منم همش پیش خودم فکر میکردم چرا خدا به من بچه نمیده .مدام رنای حامله رو که میدیدم ناخوداگاه بهشون خیلی احترام میذاشتم فکر میکردم اونا خوبن و من بدم😞😞😞😞😞😞 اما خدا خواست و بعد از پنج سال خدا بهم پشت سرهم دوتا پسرداد. ایشاله دامن توام سبز میشه. منم خیلی غصه میخوردم جوری که بیشتر موهام سفید شد

❤👬❤
هییییییییییی...... منم همش پیش خودم فکر میکردم چرا خدا به من بچه نمیده .مدام رنای حامله رو که میدیدم ...

خداروشکر

ممنون گلم آمین

انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔

پاایاااان  .شلوارش,شروارک,بود,بعد,من,جای اینکخ اخم کنم بگم با چه وضعی اومده جلو شوهرمن رفتم شلوارش بیشتر کشیدم بالا که تو پاش قشنگ وایسته . میدونین اعصایم خورد شد که خواهر خودش محرمش بود بعد تا دیدمنم رفتم اونور خودش نمایان کرده که جلو شوهرم بگه من سینه دارم .باز خدا روشکر قیافه درست ودرمونیم نداره همش ارایش با اریششم عین انترا به قران

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

شوهرم اصلذ انگا  نفهمید اصلا هیچی میگم اونجاا که با فرش بازی میکرد سر سفرم لیوان از دست دختره گرفت باشوهر دوستم حرف میزد 

نمیدونم چکارکنم بدبختی همهجا هم هست

من نمیفهمم چی میگی با لهجه ننویس

جدی با لهجه نوشتم

نه من کیبورم یهو میره جابه جای کلمات پدرم دراومد ازبس هنگ کرد