خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
یکم گذشت شوهرمنو دوستم اومدن نشستیم به قلیون کشیدن من شام نزاشته بودم دوستم به شوهرش گفت برو خونه شام بردار بیار شوهرش پاشد بره دید که دخترش که یک سالشه بومیده بچه رو داد به دوستم گفت ببر عوضش کن دسشویی کرده
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
این خواهرش شلوار نود سانتی که چه عرض کنم هفتاد سانتی پاش بود یه تی شرت یقه بازم تنش بود بایه مانتو جلو باز که تا اون موقع جلوشو پوشونده بود هم شوهر دوستم پاشد رفت دوستمم رفت تو دسشویی به خواهرش گفت پوشک بیاره منم دیدم اونا رفتن چون باشوهرم قهربودم پاشدم رفتم رومبل جلو تی وی نشستم سرمم کردم تو گوشی